redarmada Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω το εξης συστημα:1.Corsair Force Series GT 120GB SSD2Corsair Vengeance Low Profile 16GB Dual Channel DDR33.Asrock Z87 Extreme44.Intel Core i7-4770K Box5.Corsair HX Series HX850 80Plus Gold6.Noctua NH-D147.Western Digital Caviar Green 1TB & 1tb black8.(sli) Gigabyte GeForce GTX770 2GB WindForce 3X OCκαι ολα αυτα μεσα σε ενα cooler master haf xΤο ξαφνικο προβλημα που μου παρουσιαζει (από χθες) ειναι πως ενω το pc δειχνει οτι λειτουργει κανονικα δεν μου εμφανιζει καθολου εικονα.Το πρωτο σύμπτωμα:Αρχικα πατησα το power button λειτουργησε για 1-2 δευτερολεπτα και εσβησε αμεσως όπως και σημερα που πηγα να το ανοιξω παλι εκανε ακριβως το ιδιο πατησα power button ανοιξε για λιγο εσβησε και μετα ξαναανοιξε απο μονο του μονο που δεν ειχα καθολου εικονα.Μετα απο προσπαθειες ετυχε και ανοιξε κανονικα.Δευτερο σύμπτωμα:Ενώ (χθες) ετυχε και ανοιξε το pc εδειχνε ότι το sli δεν λειτουργουσε (ενώ το εχω παντα ενεργοποιημενο)πηγα στον πινακα ελεγχου να το ενεργοποιησω και δεν μου ειχε καν την επιλογή για ενεργοποιηση εβλεπε μονο την μια καρτα γραφικων στην συνεχεια εκανα ενα σβησιμο (shutdown) μεσα από τα windows και ενώ η οθονη εσβησε το pc συνεχιζε και δουλευε κανονικα (δεν εκανε καποια ενημερωση) και αναγκαστηκα να το κλεισω από το power button μετα το ξαναανοιξα παλι και δουλεψε κανονικα λειτουργησαν και οι 2 καρτες δεν ειχα κανενα πρόβλημα εκανα restart να το τεσταρω δεν ειχα το παραμικρο θεμα και σημερα πηγα να το ανοιξω και ξανα τα ιδια απλα αυτή την φορα όπως γραφω και παραπανω δεν ειχα καθολου εικονα.Τωρα τι μπορει να φταιει; η οθονη παντως λειτουργει κανονικα δεν είναι καμμενη δηλαδή.μπορει να φταiει το τροφοδοτικο; καποια από τις 2 καρτες γραφικων;
Theo1903 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πειραματίσου λίγο με τα Onboard graphics για να δείς τι γίνεται .Συνδέσου στην Onboard ενώ έχεις τις κάρτες πάνω και αν μπεί τρέξε κανένα OCCT να αποκλείσεις το θέμα του power supply αν και έχεις καλό τροφοδοτικό οπότε είναι λιγο long shot.Έλεγξε λίγο πάλι τις τροφοδοσίες στις gpu,αλλα και απο την άλλη μεριά στο PSU μιας και είναι Modular.Εφόσον ξανανοίξει και προσπαθήσεις να ενεργοποιήσεις το sli δες και εδώ : http://www.wikihow.com/Establish-Nvidia-SLIΔυστυχώς μας δίνεις πολυ λίγα και σε αυτή την φάση θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα