Me_My_Self_And_I Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 εχω ενα σκληρο 80G ibm deskstar 120xp 7200rpm ata 100. η αποδοση του ομως, μου φαινεται μικροτερη απο ata33. ultra DMA και λοιπα τα εχω τσεκαρει και ειναι οκ. bad sector δεν εχει κλπ. τα winXp μου κανουν boot σε 2'(min) και γενικα οταν διαβαζει ενα προγραμμα για να φορτωσει το συστημα σερνεται. περασα ακριβως το ιδιο λειτουργικο με image σε ενα western digital 80G 7200rpm ata100 (που δανειστηκα απο φιλο) και το συστημα boot αρε σε 35" (sec). τι μπορει να φταιει? αν αλλαξω σκληρο να βαλω παλι atapi ή sata? α) για σκληρο ide να παρω maxtor ata 133 ή κατι αλλο? β) για hd sata πρεπει να παρω και controler (οποτε ανεβαινει το καστος) και δεν ξερω αν ειναι ευκολο να κανω partitions και multiboot ή ακομα και να φορτωσω win98 και winXp.
madsc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Τσέκαρε cluster size (32k είναι μία καλή τιμή) από partition magic π.χ., καλώδια eide & τσέκαρε & στην υπογραφή μου για το smart indicator (freewebs) (ενεργοποίησε το πρώτα από bios). sc
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 mallon ta pragmata einai asxhma ebala ena diagnostiko utility apo th hitachi kai mou anaferei pws to S.M.A.R.T. status eixei problhma. twra fobamai mhpws xasw 50G data. (gia opoion to rwthsei: to exw energopoihsei apo bios kai to sklhro).
sornok Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2003 den kaneis ena backup me kapoio tropo ? se disko filou sou h kapos etsi ? dne ksereis kammia fora...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.