pnick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς δε χωράει η True Spirit 140 στο κουτί του. Έχεις δίκιο. Είδα το L155 για ύψος... Δεν ξέρω. Ας δεί αυτήν οριακά http://www.e-shop.gr/cryorig-h5-universal-p-PER.641599. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ναι καλή λύση η Cryorig, δε θα έχει θέμα και με τις μνήμες. Παρόλ' αυτά αν θέλει βαρβάτο overclock ας πας στην Noctua που του πρότεινα, το ίδιο ύψος με την Cryorig έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ζεστός ο 4790Κ. Από όσους τον έχουν, και με κορυφαίες ψύκτρες, δεν διαβάζω ενθαρρυντικά πράγματα. Άντε ένα 4.5-4.6GHz χωρίς να ζεματίσει τον τόπο. Για 200ΜΗz να γίνει τόση ιστορία, δεν ξέρω αν αξίζει. Είναι πολύ καλός και δυνατός ακόμα και στοκ να τον τρέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 True fact.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι είναι,χρειάζεσαι αρκετά χρήματα (από Η100 και πάνω λέω εγώ ) για στενά περιθώρια. Αυτόν τον καρφώνεις με μια αεροψηκτρα από τις καλές φτηνές τελείως αθόρυβες,και τον ξεχνάς για καμιά 10ρια χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία να διαλύσω το κουτί μου Τουλάχιστον ποια είναι η καλύτερη αερόψηκτρα που χωράει στο κουτί μου χωρίς να το κάνω σμπαράλια (και να αφήσω τις ψύκτρες στις μνήμες); Και κάποια στιγμή στο βαθύ μέλλον ίσως αλλάξω κουτί και τότε βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/cryorig-h5-universal-p-PER.641599αυτην αν θες ψηλες μνημες στο σποτ 1 (κοιτα και στο ιντερνετ για να σιγουρευτης,αλλα η cryorig το διαφημιζει οτι δεν ενοχλει τις μνημες).Παντως η raijintek ereboss εχει αρκετα καλυτερες επιδοσεις (νομιζω και η themis evo το ιδιο (ισως και η themis )) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όλες οι καινούριες ψύκτρες χρειάζονται backplate. Οι μόνες που δε χρειάζονται είναι τύπου σαν και αυτή http://www.e-shop.gr/raijintek-rhea-p-PER.811687 Σαν τις εργοστασιακές ένα πράγμα δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε υδρόψυξη δεν μπαίνει στο κουτί μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όλες οι καινούριες ψύκτρες χρειάζονται backplate. Οι μόνες που δε χρειάζονται είναι τύπου σαν και αυτή http://www.e-shop.gr/raijintek-rhea-p-PER.811687 Σαν τις εργοστασιακές ένα πράγμα δηλαδή Σε intel η και σε Amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Και στα δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν εχει τρυπα το κουτι απο πισω,τοτε θα πρεπει να αφαιρεσεις την μητρικη για να βαλεις την ψυχτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ούτε υδρόψυξη δεν μπαίνει στο κουτί μου; Πρέπει να μπαίνει Η80i. Ψαξε λίγο στο internet να δεις αν το έχει επιχειρήσει κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα..μπορεί το backplate της ψύκτρας να είναι αρκετά χοντρό και να πιέζει την μητρική προς τα έξω. Μου είχε συμβεί και μένα, οπότε έκοψα ένα πλαίσιο στο κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G-pal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 H80i της corsair ή nepton 140xl της cooler master, με αυτον τον cpu πως λετε να πηγαινει απο θερμοκρασιες? Στις stock ταχητυτες δηλαδη μεχρι 4,4 π παει με το boost? Και ποια απο τις δύο λετε? (Για εμενα ρωταω αλλα ισως ενδιαφερει και το παιδι μα με τετοιο cpu για 100ευρω δεν χαλαει και ο κοσμος!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα