Unabomber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 To διαμαντακι μου Οlympus Pen P1…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Την έχω τσεκάρει, μπάνικο μωρό χαχαχα...Αλλα δεν έχω αγοράσει ακόμα mirrorless κάνω καταθέσεις για την Mark IV Kοίτα λιγο DXOmark να δεις αν αξίζει ο pancake... Οπως ειπα προσωπικά θα επαιζα μονο με prime γιατι το ατου των mirrorless ειναι να κουβαλάς μικρό σύστημα...αλλα αν δεν δίνει καλύτερη ποιότητα τι να τον κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Xμμμμ..... για την mirrorless κατα 90% λεω να καταληξω σε αυτον M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 Lens ή σε αυτον M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 Lens( δεν ειναι ο pancake) Οσο για το αρχικο νημα, εφυγε η παραγγελια για τον Sigma Apo 70-300mm τελικα διοτι εβγαινε στα ιδια χρηματα με τον απλο DG λογω μια εκπτωσης που εχω. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Well μου περασε απο το μυαλο να αποχωριστω την Mirrorless μου, -ακουγεται τρελο, διοτι στο πανω ποστ λεω οτι θελω να παρω new lens για αυτη- αλλα οι σκεψεις υπαρχουν..... Ποσο περιπου λετε να πιασει ? Mε κουτια κομπλε, αγορασμενη απο το καταστημα της Olympus στο Λονδινο. σε παρα πολυ καλη κατασταση... με τον 14-42mm φακο της. Τhanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Any ideas boys & girls ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 θυμισε μου τι σωματα εχεις στο συνολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 5D Mark iii 1000D Olympus Pen EP-1 Sent from my iPad Air using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Απο φακούς τι έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Για την mirrorless εννοεις ? Αν ναι, τον M. Zuico 14-42mm 1:3.5-5.6 ED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Για την 5αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Tον 24-105mm του κιτ που ειχε και τον EF 70-200mm f/4.0 L USM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έχεις καλη dslr αλλα δεν έχεις πολυ καλούς φακους Έχεις καλή mirrorless αλλα επίσης δεν έχεις φακούς Έχεις μια παλιά dslr με σχετικά κακόυς φακούς Αναβαθμιση θα ειναι να πάρεις φακούς για το σύστημα που χρησιμοποιεις πιο πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Σωστος, Eν τελη, ποσο να τη δωσω την Olympus ? Λεω να στραφω προς Fuji για new mirrorless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εν τέλει τον πήρες τον Sigma? Μιλάς για αυτό το μοντέλο, σωστά? http://www.skroutz.gr/s/2243400/Sigma-70-300mm-F4-5-6-DG-Macro-Canon.html Εντυπώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εν τελει πηρα τον Sigma αλλα οχι τον απλο..... τον APO http://www.skroutz.gr/s/2177506/Sigma-70-300mm-F4-5-6-APO-DG-Macro-Canon.html Δεν νομιζω να εχει τρελη διαφορα σε συγκριση με τον απλο.... Το μονο μειον που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι οτι το zoom ring ειναι καπως ζορικο..... Aπο ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλος για τα χρηματα που κοστιζει θα ελεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα