Unabomber Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Χαιρετω τους παιδες...... Η ερωτηση ειναι σχετικα απλη.... Ποιον απο τους 2 φακους για την backup καμερουλα μου, Canon 1000D Πλεον παρεδωσε πνευμα ο 18-55mm μανισιος και λεω να της βαλω εναν απο τους 2..... Ποιον προτεινεται και γιατι ? Yπενθυμιζω δεν θελω να δωσω ενα σκασμο money για την backup (2ή κατα σειρα προτεραιοτητας) Οποτε ας αρκεστουμε σε αυτους τους 2 please.... Thanks in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Κανενας? Sent from my iPad Air using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 χμ μου φαινεται περιεργο να αντικαταστησεις τον 18-55 με 70-300? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι περιεργο ? Oπως ειπα και στο αρχικο ποστ, αυτη ειναι η 2η backup μου. Οποτε, γιατι να μην τους δοκιμασω..... Επισης εχω και εναν 50αρι για αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ναι αλλα ειναι για τελειως αλλη χρηση! η κυρια μηχανη ποια ειναι και με τι φακους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 5D Mark iii με 24-105mm που ηταν μεσα στο κιτ. επισης εχω παρει και τον ΕF 70-200 L USM. Και τον 50αρι που τον εναλλασω με την 1000D Φυσικα υπαρχει και η precious mirrorless..... On topic now..... Εσυ ποιον προτεινεις ? Sigma or Tamron ? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2014 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 εχω την εντυπωση πως και οι 2 ειναι πολυ σοφτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Απο τα χαρακτηριστικα τους που εβλεπα ειναι πανω κατω οι ιδιοι.... Ποιος θεωρεις οτι ειναι πιο αξιοπιστος ως προς το θεμα βλαβης κλπ ? Στα reviews που διαβασα, και για τους 2 οι μεν βγαζουν κακο τον Tamron και οι δε τον Sigma..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω ιδεα για τους συγκεκριμενους αλλα γενικα η sigma εχει καλυτερες κριτικες ως προς τη ποιοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα μαλλον για τον sigma θα παω….. χαχαχαχαχα……. Just kidding….. Ον τοπικ. Απο οτι ειδα δινει 3 χρονια εγγυηση απο το site της η Sigma, οποτε κατα κει θα κινηθω….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αφου τηλεφακό έχεις στην Mark III, Ti να τον κάνεις τον 70-300, Και για wild Life δυσκολα με την 1000D Θα έλεγα να πάρεις κανενα prime ή ευρυγώνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλη η σκεψη σου και σωστη, αλλα επιμενω σε εναν απο αυτους, γιατι συνηθως την 1000D την παιρνω μαζι μου σε αγωνες DH κλπ, με λασπες, πετρες ,κλπ…. και ειδικα τωρα τον χειμωνα. και ειναι κριμα να διακινδυνεψω την Mark και τους φακους της…. Οποτε καλυτερα την 1000D που και να παθει κατι δεν θα στεναχωρηθω τοσο πολυ…. Για αυτο ειπα οτι θελω κατι φθηνο…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Eσυ ξέρεις... Στα τυφλά χωρίς να τους ξέρω τους φακους θα πήγαινα στον sigma γιατι συνήθως οι tamron ειναι αρκετά σαπιοι στο focus στα μοντέλα χωρίς VC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Thanks για το info…. Και γω για τον sigma, διοτι οπως προειπα δινει και 3χρονη εγγυηση….(αχρειαστη να ναι) Κατι τελευταιο….. Στην Μirrorless, αξιζει να βαλω τον Pancake 17mm f2/8 ή να παραμεινω με τον 14-42mm ? Την χρησιμοποιω συνηθως για street photos… οταν δεν κουβαλαω το θηριακι…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ποια έχεις? Olympus ? Κοίτα κανένα review, προσωπικά σε mirrorless θα επαιζα μονο με prime (μικρό μέγεθος , μεγάλη ποιότητα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα