Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε οπως σου ειπαν και τα παιδια οτι cpu και να βαλεις απο αυτα που παιρνει η μητρικη σου θα εχεις προβλημα με το youtube.Εχω ενα παρομοιο συστηματακι για την ιδια χρηση με σενα(P4 @2.4ghz,1 gb ram, nvidia 6200) και εχω τις ιδιες επιδοσεις(παιζει 720p ταινιες απο yify,public hd κλπ αλλα εχει προβλημα στο youtube).Επειδη το ειχα ψαξει και εγω λιγο,το youtube θελει κυριως επεξεργαστη,οποτε με αλλη καρτα γραφικων δεν θα δεις βελτιωση.Οποτε ή πας για στησιμο απο την αρχη,ή μενεις οπως εισαι και αν θες να δεις οποσδηποτε video απο youtube δες το μεσα απο τον vlc player(open network stream) που τα παιζει σε 480p μια χαρα,απλα δεν βολευει λογω copy paste των links. 

Αυτα  :-)

Δημοσ.

Φιλε μου σε περιοριζει η μητρικη ως προς την επιλογη επεξεργαστη. Δεν μπορεις να βαλεις dual core σε αυτη την μητρικη και η διαφορα του cpu που εχεις με τον p4 660ht, πλεον ειναι πολυ μικρη. Μια καλυτερη καρτα, σαν αυτη που σου προτεινε ο cabdik, ισως σου επιτρεψει να βλεπεις αξιοπρεπως μεχρι 480p στο youtube, αλλα 720p με καμμια κυβερνηση. Την λυση σου την δωσαν λιγο πιο πανω...stream μεσω player. Nομιζω το smplayer εχει και gui για youtube. (sorry για τους τονους, απλα δεν μου δουλευει ο τονισμος σε android)

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω, το smplayer ειναι απαιχτο, βλεπω youtube video ( και μαλλον hd) χωρις κολληματα.

Πως μπορω να δω αν το βιντεο παιζει σε hd αναλυση η χαμηλοτερα μεσα στο προγραμμα?

Δημοσ.

επίσης δοκιμασε αν θες και το html 5 καθώς ειναι πιο γρήγορο απο τo flash

γραψε τη διευθυνση του youtube και μετα /html5 και επελεξε συμμετοχη και θα σου βγαζει τα βιντεακια σε html5 οπου αυτό ειναι δυνατό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...