Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω αυτο το παλιο HTPC  http://global.aopen.com/products_detail.aspx?auno=42

Εχει Pentium 4 2,8GH 775 pga, 800mz fsb. Δεχεται μεχρι Pentium 4 660.  Η χρηση του ειναι για ταινειες και internet. Δουλευει καλα αλλα εχει προβλημα στο youtube, κολλαει το video και ο επεξεργαστης παει στο 100%. οχι μονο σε HD ανναλυση αλλα και σε πιο μικρη. Καρτα γραφικων εχω την 1650 Pro ATI Pci Express, Αν αλλαξω καρτα γραφικων θα εχω βελτιωση? Η να προτημησω να αλλαξω επεξεργαστη?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τσου.

Λογικά θα δέχεται Χeon 3000 series.

Ίσως άμα βρεις το μοντέλο της μητρικής,με cpu-z,να δούμε το θέμα καλύτερα.

Πας για μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ.ο.κ..

Δημοσ.

επειδη εχεις PCI θυρα, ισως, αν αλλαξεις καρτα γραφικων με μια νεοτερη, π.χ. 5450, και χρησιμοποιεις προγραμματα που εκμεταλλευονται DXVA (mpc), να ανασανει το συστημα..! 

αλλα δεν ειμαι και σιγουρος 100%.  αν καποιος εχει εμπειρια, ας πει...!

Δημοσ.

Οπως ειναι τωρα το μηχανημα δεν εχω προβλημα με ταινειες, αποδιδει καλα σε hd ταινειες. το μονο προβλημα ειναι με βιντεο στο youtube, εκει κολλαει το μηχανημα με τον επεξεργαστη να πηγαινει στο 100%

Δημοσ.

Μπορω να του βαλω Core 2 duo με το ιδιο fsb?

Τσου.

Λογικά θα δέχεται Χeon 3000 series.

Ίσως άμα βρεις το μοντέλο της μητρικής,με cpu-z,να δούμε το θέμα καλύτερα.

Μπορω να βαλω αυτον?

intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core

αα στο Youtube θελεις και καλουτσικο επεξεργαστη. δυστυχως, δεν μπορεις να βαλεις C2D...!! 

Με αυτον θα ειναι καλυτερα?

Mα ναι,φυσικά και μπορείς,απορώ γιατί τόση ώρα δε το προτείναμε.

Δημοσ.

Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο στα 10 ευρω, αν τον βαλω στο μηχανημα θα δω διαφορα στο youtube?

Δεν το ανεφερα πιο πριν , το μηχανημα εχει 2 GB ram

Δημοσ.

Αν τον βάλεις στο μηχάνημα,δεν θα δουλέψει.

Διαβάζεις αυτά που σου γράφουμε ή απλά είπες να μπεις και να μας ενημερώσεις για τις αποφάσεις που έχεις πάρει;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορω να του βαλω Core 2 duo με το ιδιο fsb?

το σύστημά σου δέχεται μόνο αυτούς Support Intel Pentium 4 HT and Prescott Celeron D Processor

οτιδήποτε άλλο βάλεις δεν θα δουλέψει

επίσης οι μνήμες σου δεν μπορούν να αναβαθμιστούν γιατί είσαι στο max memory size...

Δημοσ.

Προσπαθω να δω τι μπορω να κανω για να τον βελτιωσω χωρις να παω σε μεγαλες και ακριβες αλλαγες.

Ρωτησα για αυτον τον επεξεργαστη και μια μου λες οτι θα δουλεψει και μετα μου λες οτι δεν θα δουλεψει. 

Χωρις να θελω να φανω "κακος", τι απο τα δυο θα συμβει? για να μην χασω τσαμπα και τα 10 ευρω

Δημοσ.

Γκαμώ τι κερατό μου,ζητάω κάποιον να με διδάξει αλβανικά,γιατί με τα ελληνικά δε τα πάω και πολύ καλά..

Ό,τι και να βάλεις ,τα ζόρια θα τα τρώει..

Πάνε τα ψωμιά του,καπούτ,γιοκ,τετέλεσται.

Ή θα μας δώσεις το μοντέλο της μητρικής,να δούμε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,η θα σου προτείνουμε την φθηνότερη λύση,με αλλαγή του σύμπαντός εκεί μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...