koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω αυτο το παλιο HTPC http://global.aopen.com/products_detail.aspx?auno=42 Εχει Pentium 4 2,8GH 775 pga, 800mz fsb. Δεχεται μεχρι Pentium 4 660. Η χρηση του ειναι για ταινειες και internet. Δουλευει καλα αλλα εχει προβλημα στο youtube, κολλαει το video και ο επεξεργαστης παει στο 100%. οχι μονο σε HD ανναλυση αλλα και σε πιο μικρη. Καρτα γραφικων εχω την 1650 Pro ATI Pci Express, Αν αλλαξω καρτα γραφικων θα εχω βελτιωση? Η να προτημησω να αλλαξω επεξεργαστη? Ευχαριστω
black adder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ό,τι και να βάλεις ,τα ζόρια θα τα τρώει.. Πας για μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ.ο.κ..
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπορω να του βαλω Core 2 duo με το ιδιο fsb?
black adder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τσου. Λογικά θα δέχεται Χeon 3000 series. Ίσως άμα βρεις το μοντέλο της μητρικής,με cpu-z,να δούμε το θέμα καλύτερα. Πας για μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ.ο.κ..
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπορω να βαλω αυτον? intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core
cabdik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 επειδη εχεις PCI θυρα, ισως, αν αλλαξεις καρτα γραφικων με μια νεοτερη, π.χ. 5450, και χρησιμοποιεις προγραμματα που εκμεταλλευονται DXVA (mpc), να ανασανει το συστημα..! αλλα δεν ειμαι και σιγουρος 100%. αν καποιος εχει εμπειρια, ας πει...!
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Οπως ειναι τωρα το μηχανημα δεν εχω προβλημα με ταινειες, αποδιδει καλα σε hd ταινειες. το μονο προβλημα ειναι με βιντεο στο youtube, εκει κολλαει το μηχανημα με τον επεξεργαστη να πηγαινει στο 100%
cabdik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 αα στο Youtube θελεις και καλουτσικο επεξεργαστη. δυστυχως, δεν μπορεις να βαλεις C2D...!!
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core Με αυτον θα ειναι καλυτερα?
black adder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπορω να του βαλω Core 2 duo με το ιδιο fsb? Τσου. Λογικά θα δέχεται Χeon 3000 series. Ίσως άμα βρεις το μοντέλο της μητρικής,με cpu-z,να δούμε το θέμα καλύτερα. Μπορω να βαλω αυτον? intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core αα στο Youtube θελεις και καλουτσικο επεξεργαστη. δυστυχως, δεν μπορεις να βαλεις C2D...!! intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core Με αυτον θα ειναι καλυτερα? Mα ναι,φυσικά και μπορείς,απορώ γιατί τόση ώρα δε το προτείναμε. Πας για μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ.ο.κ..
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εχω βρει ενα μεταχειρισμενο στα 10 ευρω, αν τον βαλω στο μηχανημα θα δω διαφορα στο youtube? Δεν το ανεφερα πιο πριν , το μηχανημα εχει 2 GB ram
black adder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν τον βάλεις στο μηχάνημα,δεν θα δουλέψει. Διαβάζεις αυτά που σου γράφουμε ή απλά είπες να μπεις και να μας ενημερώσεις για τις αποφάσεις που έχεις πάρει; 1
ntinos19 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μπορω να του βαλω Core 2 duo με το ιδιο fsb? το σύστημά σου δέχεται μόνο αυτούς Support Intel Pentium 4 HT and Prescott Celeron D Processor οτιδήποτε άλλο βάλεις δεν θα δουλέψει επίσης οι μνήμες σου δεν μπορούν να αναβαθμιστούν γιατί είσαι στο max memory size...
koskappas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Προσπαθω να δω τι μπορω να κανω για να τον βελτιωσω χωρις να παω σε μεγαλες και ακριβες αλλαγες. intel pentium e5300 2 , 6 ghz, 2 mb cache, 800 fsb, lga775 dual core Ρωτησα για αυτον τον επεξεργαστη και μια μου λες οτι θα δουλεψει και μετα μου λες οτι δεν θα δουλεψει. Χωρις να θελω να φανω "κακος", τι απο τα δυο θα συμβει? για να μην χασω τσαμπα και τα 10 ευρω
black adder Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γκαμώ τι κερατό μου,ζητάω κάποιον να με διδάξει αλβανικά,γιατί με τα ελληνικά δε τα πάω και πολύ καλά.. Ό,τι και να βάλεις ,τα ζόρια θα τα τρώει.. Πας για μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ.ο.κ.. Πάνε τα ψωμιά του,καπούτ,γιοκ,τετέλεσται. Ή θα μας δώσεις το μοντέλο της μητρικής,να δούμε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,η θα σου προτείνουμε την φθηνότερη λύση,με αλλαγή του σύμπαντός εκεί μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα