TRILOBYTER Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω πολυ! αυτο σκεφτομαι και γω... το ramdisk για να το χρησιμοποιησω ποση raμ πρεπει να εχω στο συστημα μου το λιγοτερο???? Τι ακριβως θελεις να κανεις με το ramdisk?
quantium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Τι ακριβως θελεις να κανεις με το ramdisk? αν καταλαβα σωστα δινει τη δυνατοτητα με ενα λογισμικο να ανεβασεις τις επιδοσεις αρκετα του υπολογιστη αλλα δεν εχω καταλαβει ποση ραμ χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενη ωστε μετα απο αυτο να κανεις τις υπολοιπες κινησεις..???
quantium Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλυτερα απο 8 gigs και πανω. καλα και αφου εχεις φτασει σε αυτη τη μνημη πχ 8gb... δεν εχεις και το αναλογο συστημα..????(ερωτηση αυτονοητη) οποτε με το ramdisk κερδιζεις οντως αυτα που διαβαζω ας πουμε ταχυτητα 300%-400% στην ανταποκριση? ή ειμαι εκτος θέματος?
rfc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αναλογως τι εφαρμογες θες να τρεχεις απο το ramdisk. Αν ειναι μονο για browser & temp τα 500ΜΒ σου φτανουν. Αν ειναι να χωσεις βαριες εφαρμογες μεσα, μπορει να θες και πανω απο 4GB για ramdisk.
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα, θελω να φτιαξω ενα κουτι με επεξεργαστη AMD αλλα δεν ξερω τι socket να επιλεξω....?? η χρηση του θα ειναι για δουλειες γραφειου,you tube, movies,music και skype οχι παιχνιδια.. θα ηθελα τα φωτα σας. και καποια συνθεση μεχρι 350-400 αν εχετε στο μυαλο σας και εχει παει καλα σε βαθος χρονου>? ευχαριστω εκ τω προτερων. Παντως για απλη χρηση μπορεις να δεις και σε Intel G μερια στα 50ευρω,νομιζω μια χαρα θα σε καλυψει.
quantium Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παντως για απλη χρηση μπορεις να δεις και σε Intel G μερια στα 50ευρω,νομιζω μια χαρα θα σε καλυψει. εχω στησει μηχανημα και με αυτον τον επεξεργαστη αλλα ηθελα να δω τι γινεται με amd μπας και ανεβω στα ιδια χρηματα σε γραφικα...
Fulgore Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εχω στησει μηχανημα και με αυτον τον επεξεργαστη αλλα ηθελα να δω τι γινεται με amd μπας και ανεβω στα ιδια χρηματα σε γραφικα... Σε γραφικα κυριως σε Apu αν πας κερδιζεις πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα