Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 το χω πει σε πμ σε 5 άτομα αν το πω δημόσια μπορεί να χαλαστει αυτός που έφτιαξε το παιχνίδι και δεν θέλω ..
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παλιά έκοβες το internet πριν απαντήσεις στην τέταρτη ερώτηση και τις ξαναέπαιζες έχοντας πια δει τις σωστές. Μετά το φθινοπωρινό update δεν γίνεται, στο iOS τουλάχιστον, εκτός από μια φορά που κόλλησε η εφαρμογή και έχασε τις απαντήσεις μου απ' τη μνήμη. Level 57 Rank 405
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Επειδή σας βλέπω κολλημένους με την μπάλα πάρτε δωράκι.. Μετά την Τετάρτη ερώτηση κάθε ομάδας, αφού στην βγάλει και πριν την απαντήσεις, κάνεισ μια αναπάντητη στο κινητό! Σου ξανά βγάζει τις ίδιες 16/16 λέμε δεν χάνω ποτέ! Άντε καλή διασκέδαση..
billpao Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Επειδή σας βλέπω κολλημένους με την μπάλα πάρτε δωράκι.. Μετά την Τετάρτη ερώτηση κάθε ομάδας, αφού στην βγάλει και πριν την απαντήσεις, κάνεισ μια αναπάντητη στο κινητό! Σου ξανά βγάζει τις ίδιες 16/16 λέμε δεν χάνω ποτέ! Άντε καλή διασκέδαση.. Σε εμένα την ίδια βγάζει (μου ξαναβγαζει την τεταρτη) 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 εχω να το παίξω -το παιχνιδι- δυο τρεις μήνες γιατι το βαρέθηκα ολο 16 στα 16 έκανα ! αν το διόρθωσαν με κάνα update δεν ξέρω , πάντως αλήθεια έπιανε , τις ξανάβγαζε όλες και τις τέσσερις τις ίδιες .. ! 1
CheOnWeb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μετά το update (ίσως κάνω λάθος για το φθινόπορο και ήταν αργότερα),οι απαντήσεις σου σώζονται τοπικά στη συσκευή και όταν τις ξαναπαίξεις τις προσπερνάει μόνο του το παιχνίδι δίνοντας τις απαντήσεις που είχες δώσει στην πρώτη προσπάθεια. Τουλάχιστον για το iOS ξαναλέω. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον χρόνο στην περίπτωση αυτή. Λογικά κρατάει και τον χρόνο τοπικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα