sargus Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Φοβερό παιχνίδι. Μπράβο στους δημιουργούς! Παίζω σχεδόν κάθε μέρα. Είμαι στο 47. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερα σχόλια για διορθώσεις πέρα από το ότι κάποιες ώρες (αιχμής; ) κολλάει και καθυστερεί.
Fan Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αυτό το θέμα με τις διαφημίσεις αρχίζει να γίνεται αρκετά εκνευριστικό
dacourt Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στην Γεωγραφία να μπουν περισσότερα στοιχεία από την Ελλάδα.. Στην θρησκεία να μπουν ερωτήσεις για τις Μονές του Αγίου όρους.. πχ ποια από τις παρακάτω Μονές ΔΕΝ βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Αγίου Όρους.. 1...2...3...4... Να μπουν ερωτήσεις στη θρησκεία με πόσα πχ είναι τα Πατριαρχεία; Άλλη ερώτηση είναι που βρίσκεται πχ η Εξαρχεία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα;(Είναι στην Πλάκα) Στα Αθλητικά να μπουν ερωτήσεις για το ποια χώρα κατέχει τα περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες. Που έγιναν Ολυμπιάδες και που όχι.. πχ μια ερώτηση θα μπορούσε να είναι : Πόσοι Ολυμπιακοί αγώνες έχουν διεξαχθεί στην Αμερική .. Στη Γεωγραφία να μπει μια ερώτηση για το πόσες χώρες βρίσκονται στην Λατινική Αμερική(αριθμός)
Gtr34 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπάρχει πιθανότητα να βγει για windows phone; Ευχαριστώ. 1
ribo7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 αν δεν εχεις παιχνίδι να τρέχει ή να εμφανίζεται στη λίστα σου, δε μπορείς να ανοίξεις το chat ενώ μπορεί να έχεις μήνυμα.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Και γω το κατέβασα πριν 2 βδομάδες. Κόλλημα στην αρχή. Έφτασα μέσα σε 2 μέρες level 20 . Τώρα παίζω όποτε το θυμηθώ η κανα βράδυ πριν με πάρει ο ύπνος. Αυτό πάντως που με ενόχλησε είναι ότι αν παίξει ο αντίπαλος και πας να παιξεις πατώντας το εικονίδιο με το που μπαίνεις στην οθόνη και είσαι έτοιμος να πατήσεις το βελάκι που είναι δεξια για να συνεχίσεις εμφανίζει μια οριζοντια διαφήμιση πάνω από το βελάκι . Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαφημίσεις αλλά μπορεί να ρυθμιστεί να βγαίνει αλλού η διαφήμιση. Ειναι κάτι που το κάνει συνέχεια σε κινητό android τουλάχιστον
Mau-Maus Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 16 στα 16 δεν χάνω ποτέ! Θέλετε να σας πω εδώ τον τρόπο η θα σας χαλάσω το παιχνίδι?
sargus Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 16 στα 16 δεν χάνω ποτέ! Θέλετε να σας πω εδώ τον τρόπο η θα σας χαλάσω το παιχνίδι? Για πες..
Tempor Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Απο τοτε που διεπιστωσα οτι επαναλαμβανονται αι ερωτησεις εχασα το ενδιαφερον μου.
dacourt Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Απο τοτε που διεπιστωσα οτι επαναλαμβανονται αι ερωτησεις εχασα το ενδιαφερον μου. Θέλει ένα update στις ερωτήσεις.. και σε μικρότερα lvl βλέπεις τις ίδιες ερωτήσεις.
Mau-Maus Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 παντως η πλακα που τους εκανα οταν επαιζα ηταν που απαντουσα 16στα 16 και εστελνα καπακι μηνυμα στο τσατ και τους ελεγα ''καλος ε ? χαχαχααχαχ'' 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το παιχνίδι είναι αποβλάκωση, βγαίνεις για καφέ και όλοι κολλημένοι.κινητό πλέον δεν κουβαλάω μαζί μου, μόνο το Bluetooth για να ειδοποιούμαι για τηλέφωνα 1
La_MoRt Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Είναι κόλλημα μπράβο στους δημιουργους πολύ καλή δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα