Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Έφαγα κόλλημα με το παιχνίδι αυτό... παίζετε? Τι level είστε? Τι γνώμη έχετε?
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 23 Καλο ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο. Αν παιζεις με φιλους ειναι οκ
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 23 Καλο ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο. Αν παιζεις με φιλους ειναι οκ
tyren Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Hey είμαι από τους δημιουργούς του παιχνιδιού και μια που πέτυχα το μήνυμα στο forum είπα να απαντήσω κι εγώ ... μαζί με μια μικρή ομάδα φτιάξαμε το Quizdom και ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να βελτιώνουμε την εφαρμογή. Αν έχετε οποιαδήποτε σκέψη για το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε / ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του, πείτε μου εδώ Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη πάντως!
bnvdarklord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχετε οποιαδήποτε σκέψη για το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε / ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του, πείτε μου εδώ Πήγα να το βάλω γιατι μου φάνηκε ωραίο, αλλά το έσβησα επειδή ήθελε λογαριασμό και υποθετω και συνδεση στο ιντερνετ, κατι που δεν έχω free στο κινητο. Είναι 100% απαραίτητο το account για την εφαρμογή σας;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πήγα να το βάλω γιατι μου φάνηκε ωραίο, αλλά το έσβησα επειδή ήθελε λογαριασμό και υποθετω και συνδεση στο ιντερνετ, κατι που δεν έχω free στο κινητο. Είναι 100% απαραίτητο το account για την εφαρμογή σας; Ναι αλλά μπορείς εύκολα να γραφτείς από το μέσω facebook, κι απ' ότι φαίνεται δε ζητά πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία. Hey είμαι από τους δημιουργούς του παιχνιδιού και μια που πέτυχα το μήνυμα στο forum είπα να απαντήσω κι εγώ ... μαζί με μια μικρή ομάδα φτιάξαμε το Quizdom και ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να βελτιώνουμε την εφαρμογή. Αν έχετε οποιαδήποτε σκέψη για το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε / ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του, πείτε μου εδώ Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη πάντως! Εξαιρετικό, μπράβο!
tyren Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Πήγα να το βάλω γιατι μου φάνηκε ωραίο, αλλά το έσβησα επειδή ήθελε λογαριασμό και υποθετω και συνδεση στο ιντερνετ, κατι που δεν έχω free στο κινητο. Είναι 100% απαραίτητο το account για την εφαρμογή σας; Ναι θέλει account και internet. Αν δεν έχεις free internet/wifi τότε θα είναι δύσκολο να το παίξεις. Σύνδεση στο internet είναι απαραίτητη επειδή παίζεις μόνο εναντίον άλλον. Sorry αλλα δεν γίνετε διαφορετικά 1
mrfan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μπορουν οι ερωτησεις να ειναι περισσοτερο σχετικες με την κατηγορια που επιλεγεις;
d_gkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σε ποιες κατηγοριες πρόσεξες οτι ηταν λάθος?
mrfan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Στην κατηγορια επιστημες νομιζω,εχει μαθηματικες πραξεις.
ultralisk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 βασικά βάλτε ένα ενδεικτικό ποσό ώστε να ξενοιάζεις εντελώς από διαφημίσεις και όχι μόνο για ορισμένο αριθμό παιχνιδιών...χώρια που τελευταία έχουν αυξηθεί πολύ καλή δουλειά πάντως, μπράβο
xarisnks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 εγω προσπαθω να το εγκαταστησω στο κινητο αλλα στην εγκατασταση μου πεταει οτι δεν υπαρχει αποθηκευτικος χωρος.ενω εγω 3gb ελευθερα!!!!
Fan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Level 24 Όσοι το έχουν παίξει έφαγαν μεγάλο κόλλημα, ειδικά στην αρχή. Μετά κάπως γίνεται μονότονο γιατί οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τους πόντους. Δεν γίνεται να κερδίζεις κάποιον που είναι μόνο 1-2 level κάτω από σένα και να παίρνεις τόσους λίγους. 1
kalmik Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Hey είμαι από τους δημιουργούς του παιχνιδιού και μια που πέτυχα το μήνυμα στο forum είπα να απαντήσω κι εγώ ... μαζί με μια μικρή ομάδα φτιάξαμε το Quizdom και ψάχνουμε διαρκώς τρόπους να βελτιώνουμε την εφαρμογή. Αν έχετε οποιαδήποτε σκέψη για το πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε / ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του, πείτε μου εδώ Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη πάντως! Πράγματι πολύ καλή η ιδέα και εθιστική η χρήση. Όμως απαράδεκτες οι "αμφίβολου περιεχομένου" διαφημίσεις που φιλοξενείτε και παραπλανούν τους άσχετους χρήστες δήθεν για προστασία από ιούς ή για βελτίωση επιδόσεων κλπ κλπ. Να ελέγξετε την αξιοπιστία της διαφημιστικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεστε. Προσωπικά σε ένδειξη διαμαρτυρίας έσβησα την εφαρμογή. Level 24 Όσοι το έχουν παίξει έφαγαν μεγάλο κόλλημα, ειδικά στην αρχή. Μετά κάπως γίνεται μονότονο γιατί οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει κάτι με τους πόντους. Δεν γίνεται να κερδίζεις κάποιον που είναι μόνο 1-2 level κάτω από σένα και να παίρνεις τόσους λίγους. Συμφωνώ απόλυτα για το σχόλιο σχετικά με την επανάληψη των ερωτήσεων. Αν έχουν όντως τόσους χρήστες, πρέπει να αυξηθεί η ποικιλία των ερωτήσεων.
ultralisk Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 τσεκάρετε όσοι θέλετε το quizup...κάτι παρόμοιο με άπειρες κατηγορίες (στα αγγλικά φυσικά) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα