ramirez1981 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, Μιας και δεν έχει ανοίξει κάποιος κάποιο θέμα πάνω στους φορτιστές αυτοκινήτων είπα μιας και θέλω να κάνω μια ερώτηση να υπάρξει και σαν θέμα. Είμαι κάτοχος ενός HTC ONE M8. Ο φορτιστής στο σπίτι βλέπω ότι 1.5Α . Η αντιπροσωπεία δίνει τον htc c700 για το δικό μας κινητό. ο συγκεκριμένος φορτιστής λέει ότι είναι 2000Α. απο ότι βλέπω όμως είναι dual. αν χρησιμοποιήσεις έναν που είναι 1 Α θα φορτίσει το κινητό κανονικά η θα είναι σαν τους μαιμουδιάρικους που πουλάνε και δείχνει ότι φορτίζει αλλά κάνει 5 μέρες? έχει δοκιμάσει κανεις σε κινητό να μας πεί για την φόρτιση αν λειτουργεί κανονικά και αν ναι τι γράφει πάνω ο φορτιστής? DC ρευμα εξόδου ζητάμε. αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην επιγραφή να εξηγήσουμε. Ευχαριστώ
kataramenos32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, Μιας και δεν έχει ανοίξει κάποιος κάποιο θέμα πάνω στους φορτιστές αυτοκινήτων είπα μιας και θέλω να κάνω μια ερώτηση να υπάρξει και σαν θέμα. Είμαι κάτοχος ενός HTC ONE M8. Ο φορτιστής στο σπίτι βλέπω ότι 1.5Α . Η αντιπροσωπεία δίνει τον htc c700 για το δικό μας κινητό. ο συγκεκριμένος φορτιστής λέει ότι είναι 2000Α. απο ότι βλέπω όμως είναι dual. αν χρησιμοποιήσεις έναν που είναι 1 Α θα φορτίσει το κινητό κανονικά η θα είναι σαν τους μαιμουδιάρικους που πουλάνε και δείχνει ότι φορτίζει αλλά κάνει 5 μέρες? έχει δοκιμάσει κανεις σε κινητό να μας πεί για την φόρτιση αν λειτουργεί κανονικά και αν ναι τι γράφει πάνω ο φορτιστής? DC ρευμα εξόδου ζητάμε. αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην επιγραφή να εξηγήσουμε. Ευχαριστώ Κοιταξε αν ο εργοστασιακος φορτιστης ειναι πχ 2A οπως ειναι σε εμενα η συσκευη συνηθως φορτιζει μεταξυ 1.7Α και 1.9Α.Αν του βαλω εναν φορτιστη που βγαζει λιγοτερα A θα φορτισει παλι αλλα αρκετα πιο αργα αναλογα μετα Α που δινει ο φορτιστης παλι.Απο την αλλη οταν φορτιζεις στο αυτοκινητο η απο usb στο pc πχ παλι φορτιζει πιο αργα γιατι ο φορτιστης(αυτοκινητου) η το usb αντιστοιχα δεν δινουν τοσο ρευμα οσο μια μπριζα σπιτιου.Το μονο που δεν ξερω ειναι εαν υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου που να μπορει να παρει κανονικα οσα Α προβλεπεται για τη συσκευη σου απο την υποδοχη του αναπτηρα
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν φορτιστες που εχουν ονομαστικη ισχυ 2Α για συσκευες σαν τη δικη μου και εχω εναν φορτιστη που δινει 2Α μεσα απο διπλο USB (1Α απο την καθε θυρα). Μια χαρα μου κανει τη δουλεια μου και χρησιμοποιω ανετα τη συσκευη εν κινησει σαν GPS χωρις πολλα πολλα περα απο θεμα της αυξημενης θερμοκρασιας.
ramirez1981 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κοιταξε αν ο εργοστασιακος φορτιστης ειναι πχ 2A οπως ειναι σε εμενα η συσκευη συνηθως φορτιζει μεταξυ 1.7Α και 1.9Α.Αν του βαλω εναν φορτιστη που βγαζει λιγοτερα A θα φορτισει παλι αλλα αρκετα πιο αργα αναλογα μετα Α που δινει ο φορτιστης παλι.Απο την αλλη οταν φορτιζεις στο αυτοκινητο η απο usb στο pc πχ παλι φορτιζει πιο αργα γιατι ο φορτιστης(αυτοκινητου) η το usb αντιστοιχα δεν δινουν τοσο ρευμα οσο μια μπριζα σπιτιου.Το μονο που δεν ξερω ειναι εαν υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου που να μπορει να παρει κανονικα οσα Α προβλεπεται για τη συσκευη σου απο την υποδοχη του αναπτηρα όπως είπε και ο ikaruga24 φορτιστές υπάρχουν 2 Α αλλά δίνουν στις 2 πόρτες 2Α σύνολο. Το αυτοκίνητο δεν έχει κανενα θέμα να σου δώσει 2Α. δεν είναι κάτι τραγικό σαν ρευμα. απλά ηθελα να μάθω αυτό ότι παίζεται με 1Α φορτιστές. θα δω και εγω το μεσημέρι έναν μαιμού στο αμάξι να δω τι ρευμα δίνει στην φόρτιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα