Demon Lord Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Πρόσφατα έγινα κάτοχος του εν λόγω κινητού και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του μέχρι στιγμής (ειδικά για τα λεφτά του). Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1) μετέφερα τις επαφές μου από τη sim και μετά έσβησα κάποια τηλέφωνα. Από αυτή τη διαγραφή έχει ενημερωθεί η sim ή όχι; Και αν όχι πως μπορώ να την ενημερώσω; 2) Μπορώ να βάλω κάποιον άλλο ήχο κλήσης/,μηνυμάτων πέρα από τα default της συσκευής; Και αν ναι, πρέπει να είναι στη μνήμη του τηλεφώνου ή μπορεί να γίνει και αν είναι στην micro sd; Το τηλέφωνο έχει λάβει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις και "τρέχει" win8,1 Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
KwstasXt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 2) Ναι μπορεις.Κατεβασε ενα προγραμμα για ringtones και επελεξε κατι της αρεσκειας σου.
Demon Lord Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 2) Ναι μπορεις.Κατεβασε ενα προγραμμα για ringtones και επελεξε κατι της αρεσκειας σου. Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά δε χρειάστηκε... απλά το μετέφερα μέσω του pc από τη micro sd στο φάκελο ringtones της μνήμης του κινητού. Για το 1) έχεις κάποια ιδέα;
xaralas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω πλεον δεν υποστηριζεται η αντιγραφη των επαφων στην sim. Οι επαφες σου συγχρονιζονται αυτοματα στο email που εχεις βαλει σαν λογαριασμο microsoft. Οποτε αργοτερα οτι κινητο και αν εχεις βαζοντας το email σου θα σου κατεβαζει τις επαφες!
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Όχι σίγουρα δεν έχει ενημερωθεί η sim σου, επειδή αυτή τη στιγμή δε χρησιμοποιώ WP δε μπορώ να σου προσφέρω βοήθεια σε αυτό αλλά πλέον οι επαφες σου βρίσκονται στον outlook λογαριασμό σου και μπορείς να τα μεταφέρεις σε Gmail ή οπουδήποτε αλλού οπότε να έχεις πρόσβαση σε άλλο smartphone στο μέλλον σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις.
Demon Lord Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κατάλαβα παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Επομένως, μπορώ να διαχειριστώ τις επαφέσ μου από το hotmail έτσι;
disqualified Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κατάλαβα παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Επομένως, μπορώ να διαχειριστώ τις επαφέσ μου από το hotmail έτσι; ό,τι αλλαγή κάνεις στο ένα γίνεται και στο άλλο αυτόματα 1
xaralas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Κατάλαβα παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Επομένως, μπορώ να διαχειριστώ τις επαφέσ μου από το hotmail έτσι; Ναι κανονικα, θα πας στο oulook στις επαφες και μπορεις να τις επεξεργαστεις απο εκει και θα συγχρονισουν και στο κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα