dreaming123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Θέλω να αγοράσω Ψηφιακη μηχανή και είμαι ανάμεσα σε 2.την sony p52 και την sony p72.; Η p52 έχει 300€ και η p72 350€ η μόνη διαφορά τους είναι οτι η p72 έχει 3χ οπτικο ζοομ ένω η p52 2χ. Αλλά η p72 κάτι έχω ακούσει οτι την έχει καταργησει η sony.(αν την πάρω θα έχω προβλημα με την εγγύηση?) Εσείς ποια προτείνετε να αγοράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Afou tha doseis pou tha ta doseis ta lefta giati de pairneis tin 5 mpixel sony apo to eshop me 434 euro? Nomizo oti einai mikri i diafora gia tetoia mixani... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Γιατί να έχεις πρόβλημα με την εγγύηση; Πάρε μηχανή με όσο το δυνατό μεγαλύτερο οπτικό ζουμ, εκτός αν θέλεις να τραβάς μόνο κοντινά πλάνα. Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ψηφιακή φωτογραφία, http://www.dpgr.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STEVEHACKER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Σωστός και ο gbras για τα 5 megapixels αλλά και ο dim_b. Κοντολογίς, ρίξε μια ματιά στο http://www.shop21.gr στα ηλεκτρονικά και θα μας θυμηθείς. Τόσο εμένα , όσο και τους φίλους τους προηγούμενους. Φιλικά, Stevehacker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
administrator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Dreaming123 ό,τι και αν αποφασίσεις δώσε βάση στην εγγύηση όπως λες κι εσύ. Οπωσδήποτε αυτές που δίνουν 2 χρόνια έχουν άλλα @@. Στις 22/06/2002 αγόρασα κι εγώ μια ψηφιακή μηχανή HP 612 με ένα χρόνο εγγύηση.. την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να μου κάνει κάτι χαζα.. Ρώτησα την περίπτωση service και είναι 50euro είτε την φτιάξουν είτε η χρέωση στην hp. Μπήκα και σε ένα forum και είδα ότι το πρόβλημα που μου παρουσίασε εμένα το έχει παρουσιάσει σε πολλούς μα πάρα πολλούς λίγο καιρό αφού τους είχε λήξη η εγγύηση και το κόστος επισκευής είναι η τιμή της ψηφιακής μηχανής. Μακριά από HP λοιπόν!!! Εσύ βέβαια αναφέρεσαι σε Sony αλλά αξίζει να ακούγονται τα στραβά τους, έτσι δεν είναι? Πραγματικά τα έχω πάρει με την HP γενικότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pyro Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 paides auto ti leei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nycos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 ego tha sou elega na min tin pareis apo to ellada..... sony hellas eeee?? i p72 exei sto http://www.pixmania.de 249 euro kai me 15 euro akoma tha einai stin porta sou apo tin courier!!! lew ena paradeigma...... etsi pira ego tin Canon Ixus 400, tin plirosa 500 euro enw eixe ellada 650me700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopasxal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 an pareis apo exo des kai sto http://www.nomatica.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Ναι μεν απο εξωτερικό αλλά δεν θα έχω εγγύηση?Η όπως κάπου είχα διαβάσει τώρα γίνετε να πάρεις απο το εξωτερικό και να σου καλύπτει την εγγύηση η αντιπροσωπεία της χώρας σου? Kαι κάτι άλλο σημαντικό για να τα παραγείλω πρέπει να βγάλω μια κάρτα απο την τράπεζα(δεν θυμαμαι ποιά)και να βάλω τα χρήματα ώστε να τα πάρουνε(αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί κάπου είχα διαβάσει πώς γίνετε αλλά δεν είχα δώσει σημασία) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 loipon ego exo mia sony p10 afti me ta 5mpx pou lene ta paidia mallon... sou proteino na pareis afti mazi me mia 128 mb mnimi.... einai korifaia kalitera apo eksoteriko...einai pio fthina. apo evropi omos giati allios tha se kopsei to teloneio... gia agora online vgale mia pistotiki visa i mastercard me xamilo pistotiko orio. apo opoiadipote trapeza... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Exo thn Sony P52 pou agorasa fetos to kalokiari.Pigaina kai ego gia thn P72 alla tote h 52 ekane 350 Euro kai h 72 400+ euro gia afto epeleksa thn proti.Gia thn eggiish pou les den gnorizo alla exo na sou po pos o monos logos pou tha eperna thn 72 htan to zoom.Einai megali efkolia kai kaliterh epilogh apo to 2x.Den leo oti afto pou exo ego(2x) den aksizei alla tha ithela na exo 3x optiko...alla tote htan kai 100+euro parapano.Gia HP oute sizithsh..makria..thn epsaksa poli thn ypothesi tote kai eida oti den aksizoun..apo ta liga pou ksero.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Nyco μήπως γίνετε να μου πείς την διαδικασία που πρέπει να κάνω ώστε να την παραγείλω και να πληρώσω μέσω τράπεζας(για το site pixmania που μου υπεδειξες)η μόνο με πιστωτική?θα πάρω η την sony p92,p72,p8 η κάποια ψηφιακή κάμερα την sony trv14,trv19. Eσείς τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Ξέρει κανένας να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.