Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σε λιγο καιρο θα παω για αγορα τηλεορασης μαλλον και θελω τα φωτα σας.

Το budget ειναι το δυσκολο. Δεν ξερω απο αυτα και ψαχνω για κατι οσο πιο φθηνο γινεται.

Η χρηση της θα ειναι αποκλειστικα PS3. Η μονη απαιτηση που εχω ειναι να εχει HDMI(Αν ειναι δυνατον να εχει και AV για κανα PS2, πραγμα που δεν με καιει κιολας). Απο κει και περα, θα δω διαφορα αναμεσα σε μια FullHD και μια HD Ready? USB δεν χρειαζεται να εχει μιας και το βαζω στο ps3 και βλεπω με showtime.

Τωρα ειμαι με μια sony trinitron η οποια εχει γινει με τα χρονια λιγο σκατα και δεν βγαζεις τα γραμματα

Ευχαριστω

edit: ξεχασα να πω πως ο καναπες που καθομαι ειναι γυρω στα 2 μετρα απο την τηλεοραση. 22αρες και 24αρες δεν παιζει να με βολεψουν μιας και δεν εχω και τα καλυτερα ματια

Δημοσ.

Αν κάθεσαι στα 2 μέτρα και οι 32'' λίγες είναι. Μάλλον για 40'' θα έλεγα. Λες για χαμηλό μπάτζετ αλλά δεν το προσδιορίζεις καθόλου, για τι ποσό περίπου μιλάμε;

Δημοσ.

Κοιτα, τωρα η trinitron Που εχω ειναι 28αρα και αν δεν ηταν θολα τα γραμματα δεν θα ειχα προβλημα.

Δεν νομιζω δλδ πως χρειαζομαι τοσο μεγαλη. 

Το bugdet δεν λεω ποσο ειναι γτ ακομα δεν ξερω(δεν θα γινει τωρα η αγορα). Ξερω οτι χωρις το budget ειναι δυσκολα βεβαια. Τωρα για ενα νουμερο στο περιπου, πιστευω γυρω στα 250.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...