Προς το περιεχόμενο

τροπος να βλεπω ταινιες με usb στην τηλεοραση

seliloint7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα. Εχω μια τηλεοραση samsung που εχει usb θυρα απλα για ενημερωση firmware οπως λεει το manual. θα ηθελα με καποιον οικονομικο τροπο να μπορω να βλεπω ταινιες απο usb. η τηλεοραση εχει ελευθερη θυρα hdmi και μια κατηλειμενη scart αποτι μπορω να δω. ψαχνοντας λιγο το forum κατεληξα οτι ισως με ενα dvd player με usb κανω δουλιτσα αλλα δυστυχως δεν το κατεχω πολυ το αντικειμενο και θα ηθελα λιγο βοηθεια σε κατι οικονομικο 40-50 ευρω. απλα να παιζει ολες τις torrent-ιακες ταινιες και να διαβαζει ελληνικα srt. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο βέλτιστος και μάλλον πιο οικονομικός τρόπος ειναι να πάρεις ένα ψηφιακό δέκτη (HD) και να τον συνδέσεις με hdmi. Σχεδόν όλοι εχουν players με δυνατότητα srt. Εναλλακτικά (και πιο σοβαρη προταση) ειναι να πάρεις ένα κλασσικό media player. Η ιδέα με το dvdr-usb ειναι σωστή αλλά θα σου κοστίσει πολύ φθηνότερα ο ψηφιακός δέκτης που κάνει ακριβώς το ίδιο. 

Τέλος μπορείς να αγοράσεις και ένα android tv box, να το συνδεσεις στην τηλεόραση και να παιζεις ταινίες, παιχνίδια, να μπαινεις Internet με wifi, Κλπ

Media player που κοιταξα μου φανηκαν ακριβα. Android tv box δε ξερω τι ειναι και νομιζω οτι εχει και δυνατοτητες που δε μου χρειαζονται. Αν εχεις την καλοσυνη να μου προτεινεις καποιον ψηφιακο δεκτη που με καλυπτει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...