Προς το περιεχόμενο

Fifa 2004 Demo!! (Kykloforhse)

ChErOuViM20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ειναι και ασχημο.

Απο το 2003 καλύτερο ειναι.

Με τις κάμερες κάτι δεν πάει καλά αλλα με ενα patch απο το http://www.fifaonline.it

τα πραγματα ειναι καλυτερα.

Λίγο με τα corner δεν μπορω να βρώ την ακρη.

Αλλα εντάξει demo είναι, το κανονικό λογικά θα είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ καλό gameplay,αλλά ας μη βγάλω από τώρα συμπέρασμα γιατί είναι νωρίς ακόμα, πιστευω οτι οι τερματοφύλακες είναι πιο χωνιά απο πριν αλλα τουλάχιστον ενιωσα τους αλλους να παιζουν λιγο καλυτερη μπάλλα, και τα γκολ απο μακριά μπαινουν πιο ευκολα.

Δημοσ.

kati trelo pou eida einai otan dinetai foul (oxi panta) kai h camera paei konta gia thn ektelesh ta xrwmta arxizoun kai allionontai san na anakateyontai o hxos paramenei kai kolaei ekei

to exei parathrhsei kaneis allos?

Δημοσ.

loipon, egw anairw to prohgoumeno statement mou gia tis cameres:P telika einai ok. still... den me krathse ka8olou. epaiksa liga games thn mera opu to katebasa k apo tote den to xw ksanakoumphsei. Sta foul eixa problhma.. pws ta ekteleis?

Δημοσ.

εμένα πραγματικά μου άρεσε. Αναφέρομαι σε single player vs cpu.

πρώτη φορά που το Lob (σέντρα) κάνει κάτι χρήσιμο. σε κανενα αλλο fifa, δεν ειχε νοημα το lob αφου παντα την έπιανε ο αντιπαλος. (εκτός απο το 2001 νομιζω, αλλα μονο το αναποδο ψαλιδι για γκολ έπιανε.)

Με το 2004 πιάνουν και οι σεντρες για κεφαλιά, και οι κοντινες ψιλοκρεμαστες πασιτσες στο κεντρο.

το game "κατω-η-μπαλα" είναι ιδιο με το '03. Τα σουτ μου φαίνονται ευκολοτερα γιατι η δυναμομπαρα γεμίζει πιό αργά.

Απο γραφικά πως σας φαίνεται?

εγώ παίζω σε 17άρα, 800χ600, 16bit, σε MX440. Αρκετά καλό, αλλα δεν βλέπω κατι βελτιωμένο απο το 03.

Εκτος απο τα κοντινα πλάνα των παικτών-σταρ, φοβερή δουλεία, αλλα δεν παιζει ρολο στο gameplay.

Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω! Το θέλω!

Δημοσ.

na rwthsw kati....

> PWS SKATA KANOUN KEFALIA STO 2003 ???

:P MA einai dynaton? den exw parei pote mou kefalia! Prospa8w na to pataw synexomena... prospa8w na kanw tap tap tap.. prospa8w na kanw ena tap sthn arxh... prospa8w na kanw ena tap ligo prin ftasei sto kefali h mpala... TPT!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...