pettakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο με πενταετη εγγυηση για μικρο συστημα γραφειου, το οποιο αποτελειται απο Gigabyte B75M, Intel G2020, 4GB Ram DDR3, Intel 520 60gb ssd. Το συστημα θα παραμεινει ως εχει, δεν θα επεκταθει στο μελλον με προσθετο hardware.
pettakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι δεσμευτικο κανενα απο τα δυο, στην Αθηνα ειμαι.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/super-flower-amazon-series-300w-sf-300p14he-p-PER.811711 πιστεύω με το παραπάνω θα είσαι καλλυμένος. Περίμενε και άλλες γνώμες βέβαια. 2
Thanos1972 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 το πιο φθηνο ποιοτικο BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W 32.90 €
benign Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγω σου προτεινω αυτο γιατι εναι single rail,με 34 ampere στην 12V, που σημαινει οτι αν καποτε θελησεις να βαλεις μια φτηνη καρτουλα για να παιξεις κανενα game θα την σηκωνει ανετα. Και γενικα στα τροφοδοτικα προτιμουμε παντα single rail γιατι ειναι καλυτερα στην παροχη ρευματος στα components. http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0391re-munich-430w-p-PER.650960
pettakos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 με ενδιαφερει πρωτιστως η αξιοπιστια, η μεγαλη εγγυηση, παιχνιδια δεν επαιζα ουτε το '91 που εφτιαξα το πρωτο μου pc, αυτο οπως προειπα ειναι το τριτο pc του γραφειου μου, στο σπιτι μου και οι τρεις υπολογιστες και ο Server εχουν τροφοδοτικα με επταετη εγγυηση.
benign Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 με ενδιαφερει πρωτιστως η αξιοπιστια, η μεγαλη εγγυηση, παιχνιδια δεν επαιζα ουτε το '91 που εφτιαξα το πρωτο μου pc, αυτο οπως προειπα ειναι το τριτο pc του γραφειου μου, στο σπιτι μου και οι τρεις υπολογιστες και ο Server εχουν τροφοδοτικα με επταετη εγγυηση. Αυτο που κανω εγω ειναι να αλλαζω και να μεταπωλω εδω στις αγγελιες και αλλου,τροφοδοτικο και γενικα hardware λιγο πριν την ληξη της εγγυηση τους.Κοιτω να υπαρχουν θετικες κριτικες για αυτο που θα παρω και να εχουν καλα τεχνικα χαρακτηριστικα σε οσο γινεται πιο φτηνη τιμη.Ετσι δεν μενω με παλια τεχνολογια γιατι παρολη την μεγαλη εγγυηση,το υλικο μου μενει πισω στις εξελιξεις. Το θεωρω δηλαδη λαθος να χρυσοπληρωσω ενα τροφοδοτικο για την εγγυηση του οταν μπορω να κανω τελεια την δουλεια μου με πολυ φτηνοτερο και καθε 3 χρονια να το ανανεωνω πληρωνοντας μονο μερος της καινουργιας αξιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα