Pantelismor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σας. Μου τραβηξε πολυ το ενδιαφερον η συγκεκριμενη τηλεοραση λογω των 600 ΗΖ. τι λετε, αξιζει ???
Age4Greeks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η τιμής της είναι μη συμφέρουσα για αυτά που δίνει, πριν 4 μήνες κόστιζε 299 ευρώ, δεν είναι Full HD, οι LG σε Plasma δεν είναι και οι καλύτερες και τα 600ΗΖ είναι μη πραγματικά. . Αν είναι για τη γιαγιά και τον παππού όπως έγραψες σε άλλο νήμα, τότε με 299 οκ. Αν είναι για σένα θα έλεγα μάλλον όχι για οποιαδήποτε τιμή.
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 50hz ειναι η συγκεκριμενη.Απορω πως παρανοειτε ρε παιδια,ειναι δυνατον σε αυτη την τιμη... Για θεαση digea απο μεγαλυτερη αποσταση απο την προτεινομενη μια χαρα κανει την δουλεια της.
Pantelismor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 50hz ειναι η συγκεκριμενη.Απορω πως παρανοειτε ρε παιδια,ειναι δυνατον σε αυτη την τιμη... Για θεαση digea απο μεγαλυτερη αποσταση απο την προτεινομενη μια χαρα κανει την δουλεια της. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετός. Πως καταλαβενω οτι ειναι πραγματικα τα hz ?? Αν είναι για τη γιαγιά και τον παππού όπως έγραψες σε άλλο νήμα, τότε με 299 οκ. Αν είναι για σένα θα έλεγα μάλλον όχι για οποιαδήποτε τιμή. Οχι αυτη ειναι για μενα. Η αληθεια ειναι οτι θελω να ειναι Full HD με οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα εικονας. Δεν με ενδιαφερει τοσο το 3D και το Smart Tv. θα μπορουσα να δωσω περιπου 400,00 € Plz βοηθηστε με οσον αφορα τα Hz και τα χαρακτηριστικα για την καλυτερη ποιοτητα.. ευχαριστω.
Age4Greeks Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μερικές προτάσεις: https://www.skroutz.gr/s/4787641/LG-42LB5800.html https://www.skroutz.gr/s/4867119/Samsung-UE40H5500.html https://www.skroutz.gr/s/4846289/Panasonic-TX-42AS500.html Όσο αφορά τα ΗΖ, υποτίθεται προσπαθείς να αποφύγεις τις συσκευές με 50ΗΖ και κοιτάς για 100 και πάνω. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές/τεχνάσματα για να ανεβάσουν τα ΗΖ για να φαίνεται καλύτερη η τηλεόραση. Για να βρεις τα πραγματικά Ηζ πρέπει να κοιτάς τα χαρακτηριστικά τους και να διαβάσεις καμιά κριτική.
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ο μονος τροπος για να μαθει κανεις τα μοντελα και τα χαρακτηριστικα τους ειναι ατελειωτη ερευνα στο internet.Οπως εχω προτρεψει και αλλους να περιμενουν τις εκπτωσεις αυτο θα πω και τωρα,τοτε θα βρεις 40'' πανελ auo ή samsung 100hz στα 400.
giovanni115 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Την έχω αγοράσει πέρυσι για την μητέρα μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχει καταπληκτική εικόνα και HD. Την αγόρασα από τα Public 370 ευρώ. Aυτή την στιγμή ψάχνω ακόμα μια για τον αδελφό μου. Έτσι και την βρεις πουθενά σε καλή τιμη πες το και σε μένα. Καλές Γιορτές.
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Όλες οι πλάσμα είναι 100 HZ εγγενη. Το ίδιο και η συγκεκριμένη. Όχι 50. Αλλά δεν έχει σοβαρή ανάλυση και πολύ κακα δυναμικά. Δεν θα την προτιμούσα. Γενάρη με Φλεβάρη θα υπάρξουν προσφορές αλλά δεν θα υπάρχουν κομμάτια. Το νέο Line up θα ξεκινά να παρουσιάζεται σε εκθέσεις από Φλεβάρη και θα έρχονται δειλά δειλά στα μαγαζιά από του Απρίλιο. Άρα στις εκπτώσεις δεν θα βρείτε και πολλά πράγματα στοκ. Μερικά μαγαζιά με λίγη πίεση δίνουν 10 με 15%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα