Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μπαταρια κραταει περιπου 25 ωρες με ραδιο. 12-16 ωρες με mp3 με ακουστικα. Παντα κατα την διαρκεια γινονται και πολλες κλησεις, τουλαχιστον 40 λεπτα με 1 ωρα.

Εαν το εχω απλα ανοιχτο, χωρις μουσικη. Κραταει 3-4 μερες με αρκετες κλησεις.

Δημοσ.

xperia Z1

Εμένα ανάλογα τη περίσταση, θα βάλω παρόλα αυτά screen που έχω κρατήσει από μέρα λιωσίματος, δηλαδή αυτό είναι από τα χειρότερα σενάρια μέσα σε μια μέρα 

Συνήθως πάντως με τη χρήση που του κάνω ξεκινάω από το πρωί της μίας μέρας και το απόγευμα/βράδυ της επόμενης πάω για φόρτιση , πολλές φορές βέβαια για ασφάλεια φορτίζω και το βράδυ της πρώτης ακόμα και αν είναι στο 40-50% για να είμαι βέβαιος, ειδικά μέρες που δεν ξέρω τι ώρα θα φτάσω σπίτι και ειδικά αν είμαι και εκτός γραφείου που θα είμαι συνεχώς σε 3g θέλω να έχω την ανεσή μου.
Πάντως μες στη μέρα όσο είμαι εκτός σπιτιού δε με έχει αφήσει ποτέ και μάλλον είναι η πρώτη συσκευή android με την οποία έχω τέτοια αποτελέσματα.

ΥΓ τη φωτεινότητα της οθόνης την έχω πάντα στο full μαζί με auto, αυτό για όποιον έχει δει σε xperia, είναι αρκετά φωτεινό σε σχέση με άλλες αυτόματες ρυθμίσεις σε άλλες συσκευές και με αρκετό φως στο χώρο μπορεί να πάει στη μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να δώσει η οθόνη (μιλάμε βέβαια κυρίως για καλοκαίρι)

Screenshot_2014-08-28-02-11-45_zpsnlumdd 

Screenshot_2014-08-28-02-11-53_zps7dtqi5

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Σε καινούργιο smartphone με χωρητικότητα 5000 mAh η μπαταρία μου κράτησε 4 ώρες και 50 λεπτά με χρήση οθόνης, και 13 ώρες στην αναμονή. Είναι καλή η διάρκεια της μπαταρίας ? Νομίζω ότι κράτησε πολύ λίγο. Συνήθως με απλή χρήση και χωρίς να είναι φορτωμένη η συσκευή με εφαρμογές πόσες ώρες πρέπει να κρατά η μπαταρία? Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα και ξεφορτίζεται γρήγορα ή είναι κανονικό?

Ευχαριστώ πολύ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...