johnyblack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 5s απο USA παίζει κανονικότατα 4G cosmote Sent from my iPhone using Insomnia
tarantino2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 γνωμη μου... ηδη ο γερμανος ξεστοκαρε iphone 5/5c και εδινε το 5ς σχετικα ξεφτιλα τιμη σαν αντιπροσφορα (480 μου ειπαν για το 64αρι), πιστευω μεσα στα χριστουγεννα θα παιξουμε καλη μπαλιτσα, δε βιαζομαι οποτε περιμενω.. Καλημέρα, δέν νομίζω ότι χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα..Η τιμή που λές στα 480 είναι ήδη πολύ καλή -άν μιλάμε για το 5s στα 64GB..-. Εγώ το πήρα προχθές απο KaizerShop στα 620 ευρώ αλλά, χαλάλι. 5s απο USA παίζει κανονικότατα 4G cosmote Sent from my iPhone using Insomnia εδώ να πώ πως και το 3G μιά χαρά είναι. μήν κολλάτε με το 4G..εγώ που είχα το 5αρι, μόλις άνοιγα 4G μου άδειαζε γρήγορα η μπαταρία. όταν γύρισα σε 3G είδα διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας -προς το καλύτερο-. φαντάζομαι ότι το US μοντέλο θα παίζει 3G.....
silmarien Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Sorry αλλά συνειδητοποιείς ότι πηρες κάτι με διαφορα τιμής 140 ευρω και λες στον άλλον να μην περιμένει/χαλαλι και πιστεύεις ότι θα ακολουθήσει την συμβουλή σου? Εγώ θα έκανα ακριβώς το αντίθετο από αυτά που λες 2
gr234567 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 γνωμη μου... ηδη ο γερμανος ξεστοκαρε iphone 5/5c και εδινε το 5ς σχετικα ξεφτιλα τιμη σαν αντιπροσφορα (480 μου ειπαν για το 64αρι), πιστευω μεσα στα χριστουγεννα θα παιξουμε καλη μπαλιτσα, δε βιαζομαι οποτε περιμενω.. +1 489 ευρώ για την ακρίβεια έδινε ο γερμανός το 5s 64άρι ως αντιπροσφορά γιαυτό και γεμίσαμε με αγγελίες σφραγισμένα 5s 64άρια με 550 και 600 ευρώ 2
tarantino2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Sorry αλλά συνειδητοποιείς ότι πηρες κάτι με διαφορα τιμής 140 ευρω και λες στον άλλον να μην περιμένει/χαλαλι και πιστεύεις ότι θα ακολουθήσει την συμβουλή σου? Εγώ θα έκανα ακριβώς το αντίθετο από αυτά που λες για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται λίγο μη-πιστευτή η τιμή για 64GB σε 5s και 480 αλλά είπα να μήν πώ κάτι γιατί θα καταντήσω ίδιος σαν κάτι "εξυπνάκηδες" που κοροιδεύω.. πιθανόν να έχει γίνει κάποιο λάθος και να είπαν αυτή την τιμή απο Γερμανό, αλλά εννοώντας το 5αρι, κάτι που ακούγεται λογικό. επειδή μου αρέσει και εμένα να ψάχνω πρίν αγοράσω, να κάνω έρευνα αγοράς και τελικά να ψωνίζω κάποια στιγμή, έψαξα και εγώ την τιμή και νομίζω ότι πήρα την καλύτερη τιμή όσων αφορά τα ελληνικά καταστήματα. εξάλλου μία σύγκριση τιμών μέσω skroutz πάλι την τιμή που το αγόρασα βγάζει, καθώς πέρασαν μόλις 3 μέρες. και αγόρασα απο σκρουτζομάγαζο που έχουν και τις χαμηλότερες τιμές. δηλαδή, σκέψου: 140 ευρώ κάτω πουλάει ο Γερμανός πιό φθηνά, περσινό μοντέλο, πιό φθηνά απο το πιό φθηνό σκρουτζομάγαζο; δέν νομίζω Τάκη! ps: οι τιμές σε apple προιόντα, στο 90% των περιπτώσεων, διαμορφώνονται στην αγορά όταν βγαίνει ένα καινούργιο προιόν apple που αντικαθιστά το αμέσως προηγούμενο. δέν θυμάμαι ποτέ, εκτός και άν κάνω λάθος, να κάνει η apple χριστουγεννιάτικες προσφορές που να σε κάνουν να περιμένεις! ...και μην ξεχνάμε: σε αυτό το παιχνίδι του καταναλωτισμού (και βάζω και εμένα σίγουρα μέσα!) πάνω απο όλα πρέπει να πέρνουμε χαρά και άς είμαστε και λίγο χαμένοι, έτσι κι αλλιώς, χαμένοι είμαστε απο την αρχή... μήν καταντήσουμε και σαν κάτι τύπους που περιμένουν και περιμένουν μήνες (και χρόνια μήν σου πώ..) ώστε να πέσει η τιμή 0.01 - 50 ευρώ για να αγοράσουν και πάλι ευχαριστημένοι δέν είναι..! φιλικά πάντα
silmarien Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η τιμή του Γερμανού ήταν την περίοδο που είχαν προσφορές στο 5αρι(πριν 3 βδομάδες) και δεν είχαν στοκ για να τις καλύψουν. Μετά που τους έστελνες μέιλ ότι δεν πραγματοποίησαν την "υποτιθέμενη παραγγελία" σου, σου έκαναν αντιπρόταση το 5S σε εκείνη την τιμή. Επίσης αυτό φανερώνει ότι σύντομα θα πέσει η τιμή του σε εκείνο το επίπεδο, θαρρώ. 2
gr234567 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 φίλε tarantino επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πρότειναν 5s 64gb με 489 ευρώ από γερμανό σε όσους δεν πήραν 5άρι που παρήγγειλαν το πρότειναν και σε μένα αλλά αρνήθηκα
Skierpetros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Φίλος πηρε το 5s 64GB 489 από τον Γερμανό από την εν λόγο προσφορα που αναφέρουν ποιο πάνω
tarantino2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εντάξει παιδιά, δέν υπάρχει λόγος να σας αμφισβητίσω..την πάτησα και μπράβο μου! η τιμή είναι όντως >130 ευρώ κάτω σύμφωνα με αυτά που μου λέτε!
Holden1974 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Το παράγγειλε/έψαξε κανείς; Σκέφτομαι να παραγγείλω το 16αρι, μου φαίνεται πολύ καλή τιμή. Απλά, δεν κάνω αγορές από ebay και γενικά είμαι λίγο διστακτικός.
someone- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εντάξει παιδιά, δέν υπάρχει λόγος να σας αμφισβητίσω..την πάτησα και μπράβο μου! η τιμή είναι όντως >130 ευρώ κάτω σύμφωνα με αυτά που μου λέτε! Δε την πάτησες φιλε μου εμείς πηγαίναμε για το 5αρι και αφού φάγαμε άκυρο σαν αντιπροσφορα μας εδιναν το 5ς 64gb στα 489 (απιστε θωμα το s ηταν) ποσο που δεν ημουν διατεθειμενος να δωσω δε το ξεραμε εξ αρχης δλδ. προσπαθησα επειτα να το παρω γιατι το ηθελε παιδι απο το φορουμ σε αυτη την τιμη αλλα μετα μου ειπαν τελειωσαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα