Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Apple iPhone 5S 16GB/32GB (Unlocked) @ eBayUK - 398€/463€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16GB Gold

16GB Space Grey

16GB Silver

32GB Gold

32GB Space Grey

Τα 16αρια βγαίνουν 300 + 8 (shipping) = 308 * 1,02 (μετατροπή συναλλάγματος) = 314,16λίρες. Οπότε κάπου στα 398€.

Τα 32άρια βγαίνουν 350 + 8 (shipping) = 358 * 1,02 (μετατροπή συναλλάγματος) = 365,16λίρες. Οπότε κάπου στα 463€.

Στο skroutz αυτή τη στιγμή έχουμε:

16άρι από 460€ http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html

32άρι από 560€ http://www.skroutz.gr/s/3853217/Apple-iPhone-5S-32GB.html

Ο πωλητής φαίνεται να μην έχει και το καλύτερο feedback (98,7%) αλλά έχει αρκετές αξιολογήσεις (~25,7k). Εσείς κρίνετε αν όντως είναι αξιόπιστος.

Προφανώς και δεν υπάρχουν δασμοί και τελωνεία γιατί είναι από UK.

Προσοχή. Τσεκάρετε αν είναι EU ή UK model γιατί νομίζω πως αν είναι από US δεν θα παίζει το 4G.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Το ME434B/A αναφέρεται στο UK unlocked model. Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται καλό είναι να ρωτήσει τον πωλητή.

Δημοσ.

Βλακεία που δεν έχει silver σε 32gb πάντως, ελπίζω να βγάλει αργότερα.

Όπως και να χει πολύ καλή τιμή, Σε ευχαριστούμε topic Starter

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω...τα 70 λιγότερα είναι δελεαστικά αλλά πολλές αμφιβολίες και στο αν θα δουλεύει με συμβατότητες και αν θα το πάρεις όπως πρέπει και το περίμενε μέχρι να σου έρθει...προσωπικά προτιμάω κάποιο μαγαζί από skroutz που θα πάω ο ίδιος να το πάρω και θα είμαι ήσυχος!

Δημοσ.

Καλημέρα, αυτό που θέλω να πώ είναι πως το κινητό αξίζει 100%. Είχα το 5άρι με 16GB και το κατευχαριστήθηκα....! Το μόνο πράγμα που με χάλαγε ήταν ότι τα 16GB ήταν οριακά για εφαρμογές, φώτο κτλ.

Έτσι, πήγα προχθές και χτύπησα το 5s με 64GB (και 32GB πάντως ήταν αρκετά) και είμαι πολύ ευχαριστημένος..! Θα μπορούσα, με τα λεφτά που έδωσα, να πάρω το 6αρι με 16GB, αλλά είπαμε: έρωτας με τα 5/5s!

Προσοχή στα GB λοιπόν και καλές αγορές!

:-)

• Like 1
Δημοσ.

γνωμη μου... ηδη ο γερμανος ξεστοκαρε iphone 5/5c και εδινε το 5ς σχετικα ξεφτιλα τιμη σαν αντιπροσφορα (480 μου ειπαν για το 64αρι), πιστευω μεσα στα χριστουγεννα θα παιξουμε καλη μπαλιτσα, δε βιαζομαι οποτε περιμενω..

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω 5ρι απο usa, ΔΕΝ παιζει ευρωπη πουθενα το 4G.

To θέμα αφορά 5s και όχι 5. Είχα μέχρι πριν 2 μήνες iPhone 5S αγορασμένο από USA και έπαιζε κανονικά 4G Ελλάδα (Vodafone)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...