theonirvana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εχω μια LG και εκει που παιζει κανονικα,κλεινει μονη της και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανοιγει παλι μονη της.αυτο μπορει να γινει 5-6 φορες συνεχομενα.δηλαδη κλεινει-ανοιγει-κλεινει-ανοιγει κλπ. οταν κλεινει το λαμπακι απο μπλε γινεται κοκκινο κανονικα.δηλαδη δεν σβηνει τελειως. εχετε καμια ιδεα για το τι φταιει?αμα εχει καποιο μεγαλο προβλημα η επισκευη της δεν αξιζει καθως ειναι μοντελο του 2008,οποτε θα αγορασθει καινουρια.
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Για αρχη βρες καινουργιο firmware και κανε update
theonirvana Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 δυστυχως δεν ειναι smart tv κα ιδεν εχει καν θυρα για internet
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 δεν χρειαζεται να ειναι smart.Βρες το firmware απο το site και βαλτο σε usb.
theonirvana Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 οκ.μολις το δοκιμασω θα επανελθω μιλησα στο chat στο site της LG και μου ειπε οτι επειδη ειναι παλια δεν υπαρχει νεο firmware καθωε εχει σταματησει να υποστηριζεται το μοντελο. οποτε το προβλημα ειναι αλλου.καμια αλλη ιδεα?
greekparot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 οκ.μολις το δοκιμασω θα επανελθω μιλησα στο chat στο site της LG και μου ειπε οτι επειδη ειναι παλια δεν υπαρχει νεο firmware καθωε εχει σταματησει να υποστηριζεται το μοντελο. οποτε το προβλημα ειναι αλλου.καμια αλλη ιδεα? Ξανα περασε οποια ηταν η τελευταια εκδοση - ισως βοηθησει.
graphist83 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μπα για hardware προβλημα δειχνει και μαλλον στο σταδιο τροφοδοσιας. 1
theonirvana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 και ποσο κοστιζει περιπου?αξιζει η επισκευη ή να κοιταξω σε κατι κανουριο,δεδομενου οτι ειναι μοντελο του 2008 και ακομα κα ιτοτε δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα