Προς το περιεχόμενο

nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. ΜΕΤσ την αναβάθμιση του νεξους με το λολιποπ όλα είναι χαλιά. Το κινητό κολλάει. Εκανα hard reset αλλά δεν έστρωσε. Αυτό που με προβληματηζει είναι οτι ενω δεν έχω εφαρμογές έχω συγκεκριμενα facebook,messenger kai viber η Ραμ στο συστημα είναι 1.1 gb και ελευθερη Ραμ μέσο ορο 400μβ το πολύ. Είναι λογικό ; σε φιλο ο οποίος έχει το ίδιο κινητό έχει ελευθερη Ραμ 1gb με περισσότερες εφαρμογές.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις καινούριο θέμα, απο τι στιγμή που είχες ανοίξει πάλι με το ίδιο πρόβλημα πριν κάποιες μέρες.

http://www.insomnia.gr/topic/550304-lollipon-kitkat/

Πάμε στο πρόβλημα τώρα. Μπες στο Recovery όπως δείχνει στο παρακάτω βίντεο και επέλεξε το "wipe cache partition" και μετά "reboot system now". Μην φοβάσαι δεν θα διαγράψει κάτι απο τα αρχεία σου.

Δημοσ.

1) εισαι ακομα στο λολλιποπ μετα απο αυτο; 2) Ποση ραμ χρησιμοποιει τωρα και που ακριβως το βλεπεις, αν ειναι να το κοιταξω και γω στο nexus μου να σου πω ακριβως τιμες..

Δημοσ.

Ναι ακόμα εκεί. Τώρα που εκανα clear cache καο reboot είναι οκ. Αλλα αμα το αφήσω ανοιχτό και το δουλεψω αρκετά μάλλον θα κανει τα ίδια

Δημοσ.

Ναι ακόμα εκεί. Τώρα που εκανα clear cache καο reboot είναι οκ. Αλλα αμα το αφήσω ανοιχτό και το δουλεψω αρκετά μάλλον θα κανει τα ίδια

Δεν νομιζω να κανει τα ιδια. Τωρα που εκανες clear cache κατα το boot στο bootanimation κατα το τελος (οταν δηλαδη παει να ανοιξει η συσκευη ) παρατηρεις καθολου λαγκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...