Cpkdemian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα. ΜΕΤσ την αναβάθμιση του νεξους με το λολιποπ όλα είναι χαλιά. Το κινητό κολλάει. Εκανα hard reset αλλά δεν έστρωσε. Αυτό που με προβληματηζει είναι οτι ενω δεν έχω εφαρμογές έχω συγκεκριμενα facebook,messenger kai viber η Ραμ στο συστημα είναι 1.1 gb και ελευθερη Ραμ μέσο ορο 400μβ το πολύ. Είναι λογικό ; σε φιλο ο οποίος έχει το ίδιο κινητό έχει ελευθερη Ραμ 1gb με περισσότερες εφαρμογές.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις καινούριο θέμα, απο τι στιγμή που είχες ανοίξει πάλι με το ίδιο πρόβλημα πριν κάποιες μέρες. http://www.insomnia.gr/topic/550304-lollipon-kitkat/ Πάμε στο πρόβλημα τώρα. Μπες στο Recovery όπως δείχνει στο παρακάτω βίντεο και επέλεξε το "wipe cache partition" και μετά "reboot system now". Μην φοβάσαι δεν θα διαγράψει κάτι απο τα αρχεία σου.
Cpkdemian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το εκανα φιλέ αυτό τώρα τι κανει αυτό αν συνεχισει το συστημα να δεσμεύει τόση Ραμ πάλι ;
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 1) εισαι ακομα στο λολλιποπ μετα απο αυτο; 2) Ποση ραμ χρησιμοποιει τωρα και που ακριβως το βλεπεις, αν ειναι να το κοιταξω και γω στο nexus μου να σου πω ακριβως τιμες..
Cpkdemian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ακόμα εκεί. Τώρα που εκανα clear cache καο reboot είναι οκ. Αλλα αμα το αφήσω ανοιχτό και το δουλεψω αρκετά μάλλον θα κανει τα ίδια
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι ακόμα εκεί. Τώρα που εκανα clear cache καο reboot είναι οκ. Αλλα αμα το αφήσω ανοιχτό και το δουλεψω αρκετά μάλλον θα κανει τα ίδια Δεν νομιζω να κανει τα ιδια. Τωρα που εκανες clear cache κατα το boot στο bootanimation κατα το τελος (οταν δηλαδη παει να ανοιξει η συσκευη ) παρατηρεις καθολου λαγκ;
Cpkdemian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οχι Αλλα είχα κάνει hard reset προν λογες μέρες δεν έκανε και αυτό. Clear cache ?
kwstas09 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Είχα το ίδιο θέμα και κολλουσε και εμένα πολύ..με το clear cashed ήρθε στα ίσα του..
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/550304-lollipon-kitkat/
Προτεινόμενες αναρτήσεις