The_Seeker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα: Θέλω να συνδέσω ένα laptop που τρέχει Windows 98 με ένα PC που τρέχει XP και όλα αυτά μέσω σειριακού καλωδίου. Σκοπός να μεταφέρω κάποια αρχεία από το laptop στο PC για να φορμάρω το laptop μετά. Ποιές ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω και στα δυο μηχανήματα; Θα πρέπει να βάλω το laptop σαν host ή σαν guest και αφού καταφέρω να συνδεθώ πως θα κάνω share τα αρχεία; Δεν έχω ξαναδοκιμάσει τέτοιο πράμα! Ευχαριστώ
grigas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 mia proeidopoiisi gia ayto poy pas na kaneis...einai tragika argo...tha soy protina na kaneis syndesi me karta diktyou an exeis (an exei to laptop agorase mia gia to desktop - tha vreis me kamia 10ria euro) i estw mesw usb... episis gia na min exeis problima sto mellon dokimase na xwriseis ton skliro toy laptop se dyo partiotions me to partition magic i me to fips to opoio einai ena linuxadiko utility poy kanei teleia ayti tin doyleia se FAT32..
icedale Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2003 ...einai tragika argo... yeap, θα είναι πολύ αργό. Η σύνδεση με κάρτες δικτύου(συνεστραμμένο καλώδιο κλπ) είναι η καλύτερη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.