Προς το περιεχόμενο

Notebook Ram - Patriot PSD38G1333L2S 8GB 1333MHz CL9 1.35V Ultrabook SODIMM Memory Module 44.70€ AMAZON [ΤΕΛΟΣ - ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το photoshop ομως που το χρειαζομαι-ειμαι φωτογραφος (ρουφαει πολυ μνημη με την επεξεργασια) θελω την μεταβαση απο 8Gb σε 16Gb Ram....απλα απο το 1600 στο 1333 hz θα έχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση?

τα hz ουτε να σε απασχολουν. δεν θα δεις διαφορα σε θεμα hz. για photoshop θα δεις φυσικά αύξηση ταχητητας!

Οι σωστες τιμες με τον Ελληνικο ΦΠΑ (γιατι αλλιως δεν "βγαινει" η σουμα με τα παραπανω νουμερακια)

Items £28.81

Estimated Postage & Packaging £6.44
Estimated Order Total £35.25

Η τιμη αναγράφεται στο topic και φυσικά όπως συνηθίζετε πάντα με μεταφορικά.

Estimated Order Total UK£ 35.25 = 44.700879 Euros

Το οποιο ειναι η τελικη τιμη με μεταφορικά και ΦΠΑ φυσικά

Η αρχικη τιμη φυσικα (απλα αναφορικα για τον φιλο) ειναι καθαρα για να δει οτι ειναι ΠΡΟ μεταφορικων και οτι δεν ειναι μηδενικα μεταφορικά.

Αντι για 28.10 που ειναι για αγγλια επιβαρινετε φυσικα με το ελληνικο φπα και παει στα £28.81. 

Οπως και να εχει η τιμη με τα μεταφορικα ειναι αυτη που αναφερω στο Αρχικο μου ποστ.

Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ιδια, δεν ειναι καλυτερη αγορα με καλυτερα χαρακτηριστικα αυτη εδω?

http://www.skroutz.gr/s/4028729/Crucial-Ballistix-Sport-8GB-DDR3-1600MHz-BLS8G3N169ES4CEU.html

Την ειδα και εγω πριν κανω ποστ στα 78€ γιατι το Easybuy world στα 45€ χλομό να παραλαβεις.

(Αν φυσικα υπαρχει διαθεσιμοτιτα στην τιμη που αναφερει αξιζει. Οποιος ενδιαφερεται με ενα τηλ θα το διαπιστοσει αυριο)

Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ιδια, δεν ειναι καλυτερη αγορα με καλυτερα χαρακτηριστικα αυτη εδω?

http://www.skroutz.gr/s/4028729/Crucial-Ballistix-Sport-8GB-DDR3-1600MHz-BLS8G3N169ES4CEU.html

Γενικοτερα το συγκεκριμενο καταστημα δεν εχει και την καλυτερη φημη. 

• Like 3
Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο..

Δες περιγραφαρα...

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ(Ή 1 ΜΕΤΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΛΩΔΙΟ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΑΝΑ ΜΕΤΡΟ)

Crucial 8GB Ballistix Sport DDR3-1600. Τύπος μνήμης: DDR3, Component for: Notebook, Memory form factor: 204-pin SO-DIMM

Κρίσιμη ® Ballistix ® Sport Series μνήμης 

Είστε έτοιμοι να παίξετε; 

Κρίσιμη μνήμη Ballistix μας έχει σχεδιαστεί για να παραδώσει την ταχύτερη, πιο αξιόπιστη μνήμη για τους λάτρεις του gaming και τις επιδόσεις. Αλλά γιατί θα πρέπει οι πιο hardcore gamers έχουν όλες τις διασκέδαση; Εάν είστε νέοι στην μνήμη των επιδόσεων και όπως αυτό Ballistix έχει να προσφέρει, η Crucial Ballistix Sport Series είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Είναι τιμή λογική, έτσι ώστε να μπορούν να διασκεδάσουν και να παραμείνουν στον προϋπολογισμό. 

Gaming για όλους. 

Η Ballistix Sport Series δημιουργήθηκε για mainstream χρήστες και λάτρεις. Αυτές οι μονάδες διαθέτουν gaming ψυκτρών για θερμική απόδοση-μαζί με τα συνήθη χρονοδιαγράμματα και τάσεις, καθιστώντας το μια αξιόπιστη, ποιότητα επιλογή RAM που είναι ιδανικό για μέγιστη σταθερότητα και συμβατότητα. 

Γρήγορη και εύκολη. 

Η Ballistix Sport Series διαθέτει τη βιομηχανία-πρότυπο προδιαγραφές που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου δύσκολο ρυθμίσεις του BIOS. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν αυτό εγκαθιστά εύκολα, ώστε να μπορείτε να σηκωθείτε και να λειτουργήσει γρήγορα. Και επειδή υποστηρίζει πιο πρόσφατες πλατφόρμες σημερινή AMD ® και Intel ®, μνήμη Ballistix Sports Series λειτουργεί αμέσως μετά την εγκατάσταση. Είναι τόσο απλό. 

Αποκτήστε το δικό σας σήμερα. 

Η μνήμη Ballistix Sport Series είναι διαθέσιμο σε DDR2 και DDR3 και υποστηρίζει τα πιο κοινά και δημοφιλή ταχύτητες και πυκνότητες. Θα είστε βέβαιοι να βρείτε ένα προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πλέον αυτό είναι που υποστηρίζεται από περιορισμένη εγγύηση εφ'όρου ζωής μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Παραγγείλετε το δικό σας σήμερα και να 

• Like 2
Δημοσ.

Αν παραγγειλω καμια 10αρια (εχω πολλους καμμενους δικους μου που θελουν), θα τις παραλαβω ολες οταν γινουν παλι διαθεσιμες ή θα μου κοψουν μερικες;

• Like 1
Δημοσ.

Αν παραγγειλω καμια 10αρια (εχω πολλους καμμενους δικους μου που θελουν), θα τις παραλαβω ολες οταν γινουν παλι διαθεσιμες ή θα μου κοψουν μερικες;

Λογικα δεν θα παραλαβουν 5-10 αλλα 100αδες.

• Like 1
Δημοσ.

αναλογα τις παραγγελειες, συνηθως εκτελουνται. Παρε 10 θα σου ελεγα. Η θα τις παρεις ολες ή καμία.

Αυριο θα πεσει παραγγελια.

Οψομεθα.

Δημοσ.

και χθες In stock ηταν  αλλα και υπηρχαν 3 πωλητες μεταξυ των οποιων και το amazon . Απλα τωρα διαγραψανε απο τους πωλητες το amazon

• Like 1
Δημοσ.

Δικιο εχεις. Πρεπει να εχω παρει καμια 30ρια φορες απο το πρωι κ ειναι ολο κατειλημμενο...

Δημοσ.

in stock ειναι τωρα αλλα μας ξενερωσε....

Sorry, this Seller doesn’t deliver to Greece

Βλεπεις αλλον πωλητή. Αν δεις ειναι stock αλλα σε αλλη τιμη!

Για αυτο ειπα απο Χτες καντε παραγγελία και οταν κάνουν re-stock θα σας αποσταλούν.

Αυτες οι προσφορες ειναι για λιγο. Ποσο μαλλον με μικρο stock (η καθολου). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...