nikosevi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για την αγορά του παραπάνω κινητού τηλεφώνου και θα ήθελα παρακαλώ την άποψη κατόχων του συγκεκριμένου μοντέλου ή και γενικά την άποψη σας ώστε να προχωρήσω στην αγορά του! Γενικά θέλω ένα κινητό που να μην ξεπερνά τις 5 ίντσες να έχει λειτουργικό android να είναι λεπτό να μην παρουσιάζει κολλήματα και να έχει καλή διάρκεια μπαταρίας!Ευχαριστώ πολύ!
giannis21ole Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα την ευκαιρια να το χρησιμοποιησω προσφατα και θα σου λεγα να προχωρησεις στην αγορα του! Ειναι πανεμορφο απο θεμα κατασκευης, λεπτο και διακρητικο! Εχει γρηγορο ιντερνετ, δε κολαει πουθενα και η μπαταρια του σου βγαζει ανετα 2 μερες! Για μενα προχωρα το!
nikosevi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα την ευκαιρια να το χρησιμοποιησω προσφατα και θα σου λεγα να προχωρησεις στην αγορα του! Ειναι πανεμορφο απο θεμα κατασκευης, λεπτο και διακρητικο! Εχει γρηγορο ιντερνετ, δε κολαει πουθενα και η μπαταρια του σου βγαζει ανετα 2 μερες! Για μενα προχωρα το! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!Δεν το έχω δει ζωντανά παρά μόνο σε video review στο youtube και μου έκανε το κλικ που λένε απλά έχω έναν ενδοιασμό λόγω μάρκας!
giannis21ole Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τι σε χαλαει στη μαρκα;; Ποιο εχεις τωρα;;
nikosevi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τι σε χαλαει στη μαρκα;; Ποιο εχεις τωρα;; Τώρα έχω ένα nokia απλό!Πριν είχα το samsung galaxy core αλλά δυστυχώς το πάτησε αυτοκίνητο...Βέβαια δεν ήμουν και απόλυτα ευχαριστημένος κολλούσε αρκετά!
nikosevi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πόσα χρήματα διαθέτεις; Μέχρι 200 ευρώ!
giannis21ole Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το συγκεκριμενο δε κολαγε απο αυτο το λιγο που το δουλεψα... Εμεινα αρκετα ευχαριστημενος! Τωρα μεχρι 200 που διαθετεις θα εχεις κι αλλες επιλογες αλλα το συγκεκριμενο τα αξιζει!
michalisv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δες και το Motorola moto g 2 http://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html
nikosevi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και πάλι στην παρέα! Μια καλή προσφορά από τον Κωτσόβολο σε samsung galaxy s4 μου κέντρισε το ενδιαφέρον στα 279 και λέω να κάνω την υπέρβαση και να το αγοράσω! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Καλές γιορτές με υγεία και τύχη!
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 <p>Καλημέρα και πάλι στην παρέα!</p> <p>Μια καλή προσφορά από τον Κωτσόβολο σε samsung galaxy s4 μου κέντρισε το ενδιαφέρον στα 279 και λέω να κάνω την υπέρβαση και να το αγοράσω!</p> <p>Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!</p> <p>Καλές γιορτές με υγεία και τύχη!</p> Καλύτερα s4 with snapdragon 800 Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App
michalisv Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και πάλι στην παρέα! Μια καλή προσφορά από τον Κωτσόβολο σε samsung galaxy s4 μου κέντρισε το ενδιαφέρον στα 279 και λέω να κάνω την υπέρβαση και να το αγοράσω! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Καλές γιορτές με υγεία και τύχη! δες και το LG g2 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
Thessalonikios200 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 G2 να ξέρεις δεν έχει καλό ηχείο, εγώ δεν το άκουγα στο αυτοκίνητο η έξω. Επίσης δεν έχει κάρτα μνήμης. Επίσης το λευκό του κουράζει αρκετά. Τι Α περισσότερα διάβασε στο γνωστο forum κινητών.<br><br> Αποστολή από το XT1068 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα