Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή έχει, τώρα πόσο θα έχει όταν φτάσει εδώ είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν και τα κινεζομάγαζα βέβαια, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

Μια χαρα!! Γιατί να δωσεις 300 στη Samy και να εχεις τις ιδιες δυνατοτητες! Εγω εχω παρει απο κινεζομαγαζα, δεν ειχα κανενα προβλημα

Δημοσ.

Μια χαρα!! Γιατί να δωσεις 300 στη Samy και να εχεις τις ιδιες δυνατοτητες! Εγω εχω παρει απο κινεζομαγαζα, δεν ειχα κανενα προβλημα

Μη σου πω είναι κι κάποια Κινέζικα που είναι καλύτερα κι κρατάνε περισσότερο από τις φίρμες. (Δεν λέω ονόματα γιατί εδώ κάνουν την τρίχα τριχιά)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πάρα πολλά smartphones που ήδη κυκλοφορούν,δεν δίνουν έμφαση στον ήχο. Αν και έχω ξαναγράψει, όσο και να δίνεις συμασία σε μια κάρτα γραφικών, τελικά το αποτέλεσμα θα το δείς σε μια οθόνη 4 με 5 ίντσες, συνήθως. Ενώ ένα καλό ηχοσύστημα, με EQ , bass enhancement, clarity που δεν κοστίζει,  προσφέρει μια ευχαριστη καθημερινή αναγκαιότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να το δούμε ποτέ στην Ελλάδα παρά μόνο αν το παραγγείλει κανείς μέσω κινέζικου dealer.... Πολύ καλή προσπάθεια πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...