bounce2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλή τιμή έχει, τώρα πόσο θα έχει όταν φτάσει εδώ είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν και τα κινεζομάγαζα βέβαια, με ότι συνεπάγεται αυτό.
raynor748 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει σε lenovo κάτι αντίστοιχο με το Xiaomi Note;
orfeas26 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πωωω…ξινιλα!! +οτι το καλοκαιρι θα μαζευει ολες τις μυγες!
yansta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Παντως, εχει πολυ καλα αντανακλαστικα η Lenovo. Αμεσως απαντησε.
anthkout Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα!! Γιατί να δωσεις 300 στη Samy και να εχεις τις ιδιες δυνατοτητες! Εγω εχω παρει απο κινεζομαγαζα, δεν ειχα κανενα προβλημα
IsolatedParania Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρα!! Γιατί να δωσεις 300 στη Samy και να εχεις τις ιδιες δυνατοτητες! Εγω εχω παρει απο κινεζομαγαζα, δεν ειχα κανενα προβλημα Μη σου πω είναι κι κάποια Κινέζικα που είναι καλύτερα κι κρατάνε περισσότερο από τις φίρμες. (Δεν λέω ονόματα γιατί εδώ κάνουν την τρίχα τριχιά) 1
nhzt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως πάρα πολλά smartphones που ήδη κυκλοφορούν,δεν δίνουν έμφαση στον ήχο. Αν και έχω ξαναγράψει, όσο και να δίνεις συμασία σε μια κάρτα γραφικών, τελικά το αποτέλεσμα θα το δείς σε μια οθόνη 4 με 5 ίντσες, συνήθως. Ενώ ένα καλό ηχοσύστημα, με EQ , bass enhancement, clarity που δεν κοστίζει, προσφέρει μια ευχαριστη καθημερινή αναγκαιότητα. 1
alex1_kgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σε σχέση με τα κουτσουρεμένα που έρχονται από samsung κτλ με 512 ram το 2014 στα 120 ευρώ είναι ότι καλύτερο για τους μη power user.
nomidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να το δούμε ποτέ στην Ελλάδα παρά μόνο αν το παραγγείλει κανείς μέσω κινέζικου dealer.... Πολύ καλή προσπάθεια πάντως.
smart2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Pedia egw pistevq oti eine kalo gia ta lefta t . Ama thelete dwste 1000euro gia to iphone 6+ kai afto sti kina ftxnetw. Ola pleon ekei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα