smoke0man2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά επειδή σε λίγες μέρες θα παρω το καινούργιο σύστημα μου. Ήθελα να μάθω που θα αποθηκεύω τα παιχνίδια μου στον ssd or hdd?εάν ρα αποθηκεύω στον σκληρό δεν θα αξιοποιώντας τον σσδ?πως γίνεται. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει
andrapos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εξαρτάται απο το πόσα παιχνίδια θές να βάλεις,το μέγεθος των παιχνιδιών και το μέγεθος του ssd.Αυτό που θα πετύχεις με όσα παιχνίδια βάλεις στον ssd είναι να μειώσεις πάρα πολύ τα loading που κάνει το παιχνίδι,στα γραφικά δεν υπάρχει καμία διαφορά.Απλά όπως καταλαβαίνεις αν έχεις έναν 120άρι ssd δεν χωράει και πάρα πολλά παιχνίδια,ειδικά αν μιλάμε για τα τελευταία παιχνίδια τα οποία καταλαμβάνουν πολλά gb έκαστο..
smoke0man2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αυτή την περίπτωση έχω.. Εάν είναι μόνο για το loading δε έχω θέμα.. Εάν χάνω και από αλλού ?
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το μόνο που θα επωφεληθείς αν τα βάλεις στον ssd ειναι το loading δεν κερδίζεις κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα