chriskea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ο τίτλος αναφέρει για αυτό που ψάχνω. Έχω υπ΄όψιν μου το POWERPLUS IR-1000 καθώς και το OEM AWX - 701. Έχει άποψη κανείς για το ποιό είναι καλύτερο ή δεν έχουν διαφορές; Κάποια άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ιδια ειναι. Εχω εγω δουλέψει πολυ τα powerplus παντως και δεν εχω παράπονο.
chriskea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ιδια ειναι. Εχω εγω δουλέψει πολυ τα powerplus παντως και δεν εχω παράπονο. Ευχαριστώ graphist83, η εμπειρία σου με καλύπτει. Θα πάω στο powerplus.
chriskea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μεσω καλωδιου RF δεν σε βολευει? Δεν νομίζω...δεν ξέρω κιόλας! Θέλω να αλλάζω κανάλια στο ote tv. Ο αποκωδικοποιητής με την μία tv βρίσκεται στη μία κρεβατοκάμαρα, η δεύτερη tv βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο (μεσοτοιχία) και παίρνει εικόνα από τον αποκωδικοποιητή μέσω καλωδίου rca, το οποίο μάλιστα περνάει μέσω της πρίζας tv καθώς αυτή βρίσκεται στο ίδιο σημείο της μεσοτοιχίας με την πρίζα του πρώτου υπνοδωματίου όπου βρίσκεται ο δέκτης ( δεν χρειάστηκε δηλ. να ανοίξει άλλη τρύπα στη μεσοτοιχία ο τεχνικός που έκανε την πατέντα). Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις, άν έχεις ιδέα καλοδεχούμενη.
graphist83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέσω rca η μέσω καλωδίου κεραίας το έχει περάσει? Μήπως έχει βάλει κάποιο modulator μέσω rca και στο συνεχίζει μέσω RF καλωδίου κεραίας στο άλλο δώματιο απο το υπάρχον δίκτυο. Το λέω γιατί άμα είναι έτσι. Πιο καλα είναι με wired σύστημα μετάδοσης εντολών από το ασύρματο. Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει η εμβέλεια του ασύρματου. Τα έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς σε εγκατάστασεις σε σκάφη η σε home cinema rooms που τα μηχάνηματα μπαίνουν συνήθως σε κρυφό Rock. Το sender όμως είναι στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς τοίχους ανάμεσα κτλ. Τώρα εάν το έχει περάσει με rca από το δεκτή κατευθείαν στην tv τότε δεν γίνεται. Θέλει άλλο καλώδιο. Την νοβα στην άλλη tv την βλέπεις στο av της τηλεορασης η σε κάποιο αναλογικό κανάλι?
chriskea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέσω rca η μέσω καλωδίου κεραίας το έχει περάσει? Μήπως έχει βάλει κάποιο modulator μέσω rca και στο συνεχίζει μέσω RF καλωδίου κεραίας στο άλλο δώματιο απο το υπάρχον δίκτυο. Το λέω γιατί άμα είναι έτσι. Πιο καλα είναι με wired σύστημα μετάδοσης εντολών από το ασύρματο. Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει η εμβέλεια του ασύρματου. Τα έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς σε εγκατάστασεις σε σκάφη η σε home cinema rooms που τα μηχάνηματα μπαίνουν συνήθως σε κρυφό Rock. Το sender όμως είναι στο ίδιο δωμάτιο, χωρίς τοίχους ανάμεσα κτλ. Τώρα εάν το έχει περάσει με rca από το δεκτή κατευθείαν στην tv τότε δεν γίνεται. Θέλει άλλο καλώδιο. Την νοβα στην άλλη tv την βλέπεις στο av της τηλεορασης η σε κάποιο αναλογικό κανάλι? Λοιπόν, απ΄ό,τι βλέπω το έχει περάσει μέσω rca κατ΄ευθείαν στην άλλη tv, γι΄αυτό βλέπω το ote tv μέσω του av . Στην περίπτωσή μου η απόσταση στην ουσία είναι όσο το πάχος της μεσοτοιχίας που χωρίζει τα δωμάτια με τις δύο tv (η ΄΄πλάτη΄΄ της κάθε tv βρίσκεται στο ίδιο σημείο εκατέρωθεν της μεσοτοιχίας). Εύχομαι να σε κατατόπισα φίλε μου. Στο παρελθόν σε ένα άλλο σπίτι που έμενα είχα δανειστεί από φίλο ένα OEM AWX - 701, όπου οι δύο tv βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 20 μέτρων και με δύο τοίχους ενδιάμεσα, έκανα τη δουλειά μου αλλά είχα συχνά προβλήματα με την αναμετάδοση του σήματος. Πιστεύεις ότι μια απλή μεσοτοιχία τώρα θα μου δημιουργήσει προβλήματα;
graphist83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζουν. Ίσως να έχεις λίγο lag, αλλά θα πιάνει. Επεμενα στο wired καθώς είναι αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργεί απροβληματιστα. Στην περίπτωση σου όμως δεν μπορείς. Οπότε πας για το ασύρματο.
chriskea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομίζουν. Ίσως να έχεις λίγο lag, αλλά θα πιάνει. Επεμενα στο wired καθώς είναι αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργεί απροβληματιστα. Στην περίπτωση σου όμως δεν μπορείς. Οπότε πας για το ασύρματο. Πάω λοιπόν για το powerplus. Σ΄ευχαριστώ για το χρόνο και τις συμβουλές σου graphist83.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα