Προς το περιεχόμενο

lg g3 32gb vs xperia z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξέρω τι να πάρω από τα 2...
+g3 οθόνη και εμφάνιση 
+z2 καλή αυτονομία που με ενδιαφέρει αρκετά
ξέρει να μου πει κάποιος για την αυτονομία αυτών των 2 ειδικά για το g3 έχω ακούσει άσχημα πράγματα...

Επεξ/σία από chris19081966
Δημοσ.

δεν ξέρω τι να πάρω από τα 2...

+g3 οθόνη και εμφάνιση 

+z2 καλή αυτονομία που με ενδιαφέρει αρκετά

ξέρει να μου πει κάποιος για την αυτονομία αυτών των 2 ειδικά για το g3 έχω ακούσει άσχημα πράγματα...

ε οχι και ασχημα πραγματα για την μπαταρια του g3, μη τρελαθουμε κιολας, απλα μερικοι συγκρινουν με αυτην του g2, ιδια ειναι ,απλα κρατα λιγο λιγοτερο σε σχεση παντα με το g2 και αυτο οφειλετε στην οθονη του, μια χαρα ειναι , μη το σκεφτεσαι καν  ;)

Δημοσ.

το πιστεύω οτι δεν θα αποφασίσω ποτέ :P 
προς z2 κλείνω έχει και 60 ευρώ λιγότερα αλλά έχει κανείς το g3 να μου δώσει κανα screenshot από μπαταρία να δω τι γίνεται ευχαριστώ...

Δημοσ.

το πιστεύω οτι δεν θα αποφασίσω ποτέ :P

προς z2 κλείνω έχει και 60 ευρώ λιγότερα αλλά έχει κανείς το g3 να μου δώσει κανα screenshot από μπαταρία να δω τι γίνεται ευχαριστώ...

GSM arena μπες και δες την κατηγορία battery στα αντίστοιχα review.

Δημοσ.

Πρωην κατοχος Ζ2 και νυν G3.. Αυτο που εχω να πω, γνωμη μου παντα, το G3 ειναι πολυ πιο μπροστα απο το Sony! Βεβαια, το καθενα τη φαση του.. (Φαση οπως να ριχνεις πανω στο Ζ2 ολοκληρη κανατα με νερο και να σκαλωνουν ολοι, ενω για το G3 με αυτη την καταπληκτικη οθονη μπλα μπλα). :P  Οσο για τη μπαταρια, το Ζ2 μου κρατουσε σαφως περισσοτερο, λογικο εχοντας μεγαλυτερη μπαταρια σε mAh και κατωτερη οθονη σε ιντσες και αναλυση.. Απο κει και περα, διαλεγεις και περνεις! :D

Δημοσ.

Έχω το G3 εδώ και 1 μήνα και ακόμα δεν έχω βρει κάτι να μ' ενοχλεί σ' αυτό το κινητό. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι καμιά φορά με δυσκολεύει είναι το μέγεθός του, γιατί δεν χωράει στις τσέπες όλων μου των μπουφάν, αλλά νομίζω ότι μπορώ να το ανεχτώ...! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...