xSense Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, Εχω ενα προβλημα με το ιντερνετ. Ειμαι συνδρομητης hol Vdsl 50 Mbps. Ενω το ρουτερ μου λεει οτι κλειδωνω 50 down, εγω στα speedtest εχω γυρω στα 36-38. Ειμαι σε Wifi ( Full σημα ) αλλα δεν πιστευω να εχω 10Mbps απωλεια μονο απο το Wifi. Επισης ειμαι 100-200 μετρα απο το ΚΑΦΑΟ. Αν γνωριζετε κατι παραπανω βοηθηστε με. Δειτε και μονοι σας την γραμμη! Ευχαριστω εκ των προτερων.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 μην πολυδίνεις σημασία στα τέστ του speedtest. Μπες και κατέβασε πχ κάποιον driver απο amd η nvidia η καμιά διανομή λίνουξ και δες αν τερματίζει η γραμμή σου ή όχι.
xSense Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κατεβασα εναν driver της nvidia και η ταχυτητα κυμανθηκε απο 3-3,5 Mbps. Στο τορρεντ το max που εχω δει ειναι περιπου 4-4,2 απο private tracker. Αρα καπου αλλου υπαρχει το προβλημα.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 δοκίμασε με καλώδιο να δεις. Λογικά σε περιορίζει και το wifi αν το μόντεμ που έχεις είναι αυτά που δίνουν οι εταιρίες.
xSense Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το ρουτερ ειναι απο αυτα που δινουν οι εταιριες, σκεφτομαι να επενδυσω σε Powerline καθως το ρουτερ ειναι αρκετα μετρα. Θα πιασω την πραγματικη ταχυτητα με το powerline?
jek20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αμα είσαι αρκετά μέτρα απο το router με το wifi λογικό είναι να βγάζει τόσο το speedtest, δοκίμασε να κάνεις το test με καλώδιο.
kaktos77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το ρουτερ ειναι απο αυτα που δινουν οι εταιριες, σκεφτομαι να επενδυσω σε Powerline καθως το ρουτερ ειναι αρκετα μετρα. Θα πιασω την πραγματικη ταχυτητα με το powerline? Με powerlines θα πιάνεις σαφώς καλύτερες ταχύτητες από ο,τι με wifi. Οι απώλειες θα υπάρχουν βέβαια αλλά ελάχιστα...σκέψου εγώ πιάνω σε σπίτι 80 τ.μ. κατευθείαν με σύνδεση πάνω στο router 32 mbps/ 4,5 mbps και με τα powerlines στην άλλη άκρη του σπιτιού 30mbps/4mbps χάνω περίπου 2mbps σε download και 0.5 σε upload είναι ελάχιστο σε σχέση με τα 8 mbps που φτάνουν στο ίδιο δωμάτιο με το άθλιο wifi του router.
SlackulatoR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αν αλλάξεις ρούτερ και δεις διαφορά πες μας. Έχω και εγώ παρόμοια σύνδεση/στατιστικά με εσένα και εμένα χάνει κάπου (ZTE H168N).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα