Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2400-cl11 ειναι παρομοια με 1600-cl10.Παρε αυτες μιας και τις βρηκες φθηνα.Αλλωστε η μνημες απο 1333-cl10 σε 2133-cl9 αν και εχουν διαφορα κανα 40αρι,σε πραγματικο χρονο δεν εντοπιζεις την διαφορα.Και στα games κανα fps βαρια να εχει διαφορα :D.Για τα 53 ευρω καλος ειναι ο intenso.Αν θες για λογο τιμης παρτον.Αν πας σε πιο πολλλα λεφτα κοιτα τον intel 530 με 5 χρονια εγγυησης.

Δημοσ.

Καλα για διαφορα σε πραγματικη χρηση δεν θα δω το ξερω.Απλα επειδη ειναι σε τετοια τιμη ελεγα αν αξιζουν οι kingston γιατι ποτε δεν ξερεις για το μελλον.Οχι ο ιντελ παει παραπανω σε λεφτα και απο μαγαζια που δεν βολευουν.Σε σχεση με kingston και intenso ποιον να προτιμησω.

Σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Ιδιοι ειναι σχεδον.Εγω προσωπικα θα επαιρνα intenso καθως εκτος απο ram οτιδηποτε αλλο kingston εχω παρει εχει καει (ειδικα τα φλασακια.2 αγοραζα μαζι ωστε οταν εστελνα πισω το ενα να εχω το αλλο :D)

Δημοσ.

Οκ,εδεσε το συστηματακι.Τελικα επειδη οι μνημες του πρωτου ποστ μου ανεβηκαν σε τιμη θα παρω τις kingston  και οσο τρεξουν 1600-1800.SSd θα παμε για kingston επισης για τον ενα χρονο εγγυησης παραπανω.

Μενει το ups και κλεινουμε το θεματακι.Καποιος που να γνωριζει;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γυναικα και να της αρέσει αυτό το κουτί?

No offence αλλά συνήθως οι γυναίκες δεν προτιμάνε κάτι πιο διακριτικό προς τη ντιζαϊνιά φάση?

Τοσα ωραία κουτάκια υπάρχουν, κρίμα είναι να μη μπει η κάρτα που διάλεξες λόγω αυτού.

Για το UPS που λες ουσιαστικά για τη χρήση που το θες όποιο και να πάρεις την κάνει τη δουλειά του. 

Δεν τρώει τόσο ρεύμα το PC σου μην ανησυχείς, θα έχεις πολύ περισσότερο από 2-3 λεπτά να το κλείσεις με ηρεμία.

Για να φανταστείς εγώ σε 600 άρι παλιά το κράταγα κανα 25λεπτο πριν το κλείσω, οκ άλλο σύστημα αλλά και πάλι μην το φοβάσαι.

Δεν έχω δυστυχώς να σου προτείνω κάτι γιατί με APC είμαι εγώ αλλά είναι πανάκριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Της δικης μου της αρεσουν με λαμπακια,να φαινονται μεσα κλπ.Τι να την κανω;Το δικο μου(haf932) το θεωρει σοβαρο και βαρετο και μονο αν αναψω κατι cathode lights που εχω μεσα της αρεσει.Το απολυτο ειναι οτι θα βγαλουμε ολους τους ανεμιστηρες και θα τους αλλαξουμε με μωβ.  :P  :D

Καλα τοσο αισχος ειναι;Σε κατι βιντεακια καλο μου φαινεται.Δεν πιστευω να ειναι τοσο σαπιο.

Δημοσ.

Της δικης μου της αρεσουν με λαμπακια,να φαινονται μεσα κλπ.Τι να την κανω;Το δικο μου(haf932) το θεωρει σοβαρο και βαρετο και μονο αν αναψω κατι cathode lights που εχω μεσα της αρεσει.Το απολυτο ειναι οτι θα βγαλουμε ολους τους ανεμιστηρες και θα τους αλλαξουμε με μωβ.  :P  :D

Να την παντρευτείς το σκέφτηκες?  :-D

Δημοσ.

Για αρχη σκεφτομαι να κανω κρυφα τραμπα την 5870 μου με την 290 της.Αν το καταλαβει παω να αγορασω βερες να το ξεχασει. :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...