Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα μέλη του φόρουμ. Έχω μια κινεζια με αντροίντ 4 τελεία 2 τελεία 2 και συνεχώς, ανα διαστήματα μου πετάει "Ή εφαρμογή Λαουνσερ έχει σταματήσει" πατάω οκει και μου το ξαναπετάει. Μετα μαυρίζει το μπακ Ράουντ και μου το ξαναπετάει όσο και να πατω οκει. Μετα ριμπουτ και σε 10λεπτα πάλι απ την αρχή.. έχουν παίξει τα νεύρα μου βοηθηστε μάγκες.. Θενκς ελότ.
gesamgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα μέλη του φόρουμ. Έχω μια κινεζια με αντροίντ 4 τελεία 2 τελεία 2 και συνεχώς, ανα διαστήματα μου πετάει "Ή εφαρμογή Λαουνσερ έχει σταματήσει" πατάω οκει και μου το ξαναπετάει. Μετα μαυρίζει το μπακ Ράουντ και μου το ξαναπετάει όσο και να πατω οκει. Μετα ριμπουτ και σε 10λεπτα πάλι απ την αρχή.. έχουν παίξει τα νεύρα μου βοηθηστε μάγκες.. Θενκς ελότ. κανε ενα Χ.Α.Ρ.Ν.Τ Ρ.Ε.Σ.Ε.Τ 1
Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 κανε ενα Χ.Α.Ρ.Ν.Τ Ρ.Ε.Σ.Ε.Τ Κάτι πιο ανωδυνο;
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε στις εφαρμογές, βρες τον Launcher και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. 1
Tragic! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πήγαινε στις εφαρμογές, βρες τον Launcher και κάνε εκκαθάριση δεδομένων.Εχεις ρεντα σήμερα..σε παρακολουθώ απτό πρωι στα μουλωχτα ή αλήθεια είναι..Το τσεκερνω και σου λεω Εντιτ: Γιαρ' γκουντ!!! Θενκς μπρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα