Mr Ek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα, Ο τιτλος τα λεει ολα και θεωρω οτι σκεφτονται πολλοι ποιο να αγορασουν απο τα 3. Lg g2 : + το ποιο φθηνο, με παρα πολλα θετικα σχολια που το συνοδευουν - Δεν παιρνει sd και ειναι το ποιο "παλιο" Lg g3 16gb : + για 70 ευρω παραπανω απο το g2 στο skroutz δειχνει ευκαιριαρα και αναρωτιεσαι γιατι να μην παρω το ποιο καινουριο και δεχεται και sd - εχει 1 gb ram λιγοτερο απο το g3 το οποιο σαν σκεψη μπορει να σε ξενερωνει, επιπλεον εχει ολα αυτα τα αρνητικα σχολια που συνοδευουν το g3 LG G3 32gb : + 3 gb ram, παιρνει sd,εχει 32 gb εσωτερικη μνημη -το ποιο ακριβο, επιπλεον εχει ολα αυτα τα αρνητικα σχολια που συνοδευουν το g3 ΓΕΝΙΚΑ : Το μεγεθος της συσκευης δεν με ενοχλει ουτε τοσο η τιμη θελω να κανω την ορθοτερη επιλογη.Το g2 δειχνει η ποιο σοφη επιλογη γραφονται τα καλυτερα και σιγουρα ετσι ειναι, απο την αλλη το g3 ειναι κοσμημα απο κοντα απιστευτη οθονη και το ποιο καινουριο αλλα πολυ κραξιμο λες και ειναι κανα κινητο της πλακας δεν εχει και κανενας γνωστος μου το κινητο ωστε να το τεσταρω στα χερια μου και ετσι ειμαι διστακτικος. Θελω να τονισω οτι δεν σκεφτομαι ουτε z2 , galaxy 4, note 3 , κινεζικα ,θελω ενα απο αυτα τα 3. Ευχαριστω πολυ
alx301 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Φίλε ότι προτιμάς αν έχεις λεφτά για το G3 και σου αρέσει το design του νομίζω δεν θέλει και πολύ σκέψη 1
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τα παντα καθοριζονται απο τις αναγκες που εχεις εσυ και του ποσα χρηματα θες να δωσεις.Αν θες να εχεις οτι το καλυτερο απο πλευρας Specs,Ram και χωρου πας στο G3 32gb.Αν θες να γλυτωσεις χρηματα το G2 σε καλυπτει σε ολα καθως κοστιζει 50% λιγοτερο απο το Lg G3 32gb.Αν θες την μεση λυση μεταξυ των 2,δηλαδη και Lg G3 αλλα δεν χρειαζεσαι τα 32Gb χωρο και τα 3gb ram και θες να γλυτωσεις περιπου 80 ευρω πας στο G3 16gb.
Tragic! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 G3= μεγάλη οθόνη, οθοναρα απο άποψη ευκρίνειας, design, καινουργιλα, Ραμ τουμπανο, card slot, ταχύτητο (*) G2= καταπληκτικές διαστάσεις, design αλλά οχι σαν τον διαδοχο, αυτονομία, τσάμπα, δεν το έχει επηρεάσει ο χρονος, θρυλικό κινητό, ταχύτατο. *ρε παλικάρια, κανει ο 800αρης για τέτοια ανάλυση σε τόσες ίντσες; ο προκάτοχός του με λίγο χαμηλότερη συχνότητα και ενα γιγα Ραμ λιγοτερο, στις 0,3 ίντσες λιγοτερο σε FHD δεν θα παει καλυτερα; άλλωστε σε σχέση με την ταχύτητα η μηδαμινή διάφορα μεταξυ FHD και υπερβολής QHD δεν αξίζει τον κόπο.. διορθωστε με... Άμα δεν θες ντε και καλα καρντ σλοτ ή γνώμη μου καρφί για το χιλιοδοκιμασμενο g2..
Thrylos7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μιλάμε φωτογραφησες την κατάσταση μου επακριβώς. Στο ίδιο τριλλημα ειμαι αυτές τις μέρες και τα ίδια θετικα/αρνητικα βλέπω. Εγω λοιπόν έχω ψιλοβγαλει το G2 απέξω, γιατι θεωρώ ότι τα εξτρα του g3 16gb αξίζουν και με τι παραπάνω τη διαφορα των 70€ αλλα κυρίως είναι και κοντά στα 300€ που είναι ένα ποσό που κρίνω λογικό να δώσω για κινητό. Για μένα δυστυχώς το g2 είναι πολύ άσχημο απο πίσω...και επειδή δίνω μεγάλη βαρύτητα και στην κάμερα αλλα και η microsd λύνει το πρόβλημα της μνήμης του g2, πάω εύκολα στο 16αρι g3 στην τιμή που έχει... Παραμένει όμως το δίλλημα μου για το αν αξίζει το 32αρι μόνο και μόνο για τα 3gb ram...αλλα και επειδή ξέρω ότι στα λεφτα που είναι το 16αρι όσο καλά και να είναι, υπάρχει και ένα z2 που σου δίνει αυτα τα 3gb ram...
Mr Ek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Το κινητο το θελω λιγο που για ολα. Το g2 ειναι σιγουρα μια αριστη επιλογη ειναι ταχυτατο και βλεπω σε βιντεακια οτι παιζει παιχνιδια χωρις κολληματα του δινω πολλες πιθανοτητες να το αποκτησω γιατι και οικονομικα συμφερει και τα λεφτα ειναι σημαντικα στις μερες μας. Οντως το g3 ακουγεται οτι ζοριζεται και αυτο με αποτρεπει να το αγορασω αν και το γουσταρω πολυ, αλλα απο την αλλη μερια ισχυριζονται πολλοι οτι τα πραγματα εχουν βελτιωθει σε σχεση με τον πρωτο καιρο που βγηκε και ειδικα τωρα με lollipop το κινητο ειναι αλαγκαριστο. Ισχιει δεν ισχιει... δεν ξερω. Οπως ανεφερα δεν θελω να σκεφτω αλλα κινητα σιγουρα αυτα που αναφερθηκαν ειναι κινηταρες στα ιδια χρηματα, αλλα εχω φαει σκαλωμα με την lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα