mastoras007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα. Τελικά πήρα αυτό εχθές http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-BH4030S,99452,504604,1124707.html?langId=-18το εγκατέστησα και είδα την πρώτη μ ταινία απο το στικάκι.αρκετά καλή φάση. Το πρόβλημα τώρα που έχω είναι με τούς υπότιτλους... Επαιζαν αλλά όχι με Ελληνικά γράμματα είχε κάτι συμβολά και κάτι ακαταλαβίστικα.. και αναγάστηκα να δώ μία ταινία π είχα με ενσωματομένους υπότιτλους. Τι να κάνω για να τους παίζει? Επήσης δοκίμασα να μετατρέψω το αρχείο σε UTF8 αλλα πάλι δέν έπαιξε.
chios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε μια ερώτηση στην LG μήπως με κάποια αναβάθμιση στρώσει.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα. Τελικά πήρα αυτό εχθές http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-BH4030S,99452,504604,1124707.html?langId=-18το εγκατέστησα και είδα την πρώτη μ ταινία απο το στικάκι.αρκετά καλή φάση. Το πρόβλημα τώρα που έχω είναι με τούς υπότιτλους... Επαιζαν αλλά όχι με Ελληνικά γράμματα είχε κάτι συμβολά και κάτι ακαταλαβίστικα.. και αναγάστηκα να δώ μία ταινία π είχα με ενσωματομένους υπότιτλους. Τι να κάνω για να τους παίζει? Επήσης δοκίμασα να μετατρέψω το αρχείο σε UTF8 αλλα πάλι δέν έπαιξε. Ψάξε στις ρυθμίσεις για τους υπότιτλους μήπως πρέπει να ορίσεις code page ή όπως το λέει. Όσον αφορά την αγορά... βιάστηκες. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά... Cinavia Notice This product uses Cinavia technology to limit the use of unauthorized copies of some commercially- produced lm and videos and their soundtracks. When a prohibited use of an unauthorized copy is detected, a message will be displayed and playback or copying will be interrupted. manual page 66 ...οπότε ετοιμάσου για ξενέρα αν πέσεις σε ριπ από bd που έχει cinavia lock.
mastoras007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το έφτιαξα το θέμα με τούς υπότιλους. Το σετάκι είναι μιά χαρά για την χρήση που το θέλω όσο γ αυτό π λές άν μ τύχει δέν έγινε κ τίποτα,μέχρι στηγμής όλα καλά. Μια τελευταία ερώτηση να κάνω. Για να έχω surround ηχο, να παίζουν δηλαδή καθαρά και σωστά ολα τα ηχεία όταν πρέπει Πίσο μπροστά δεξιά αριστερά πρέπει να το ηποστηρίζει ο ήχος τής ταινίας? μία ταινία πχ 2 ωρών στα 800 MB αλλά με καλούτσικη εικόνα θα χάνει σε θέμα ήχου? Αν στής πληροφορίες του ήχου λέει mp3 θα έχω surround?
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Απλά τα πράγματα για να έχεις ήχο πεντακαναλο πρέπει και η πηγή να είναι 5.1. Φρόντισε η ταινίες που κατεβαζεις να έχουν, αν είναι και Dts ακόμα καλύτερα.
christaras1990 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 οχι το mp3 ειναι απο τα χειροτερα που μπορεις να βρεις...για να εχεις καλο ηχο συνηθως ειναι αρκετα μεγαλυτερο το αρχειο αλλα για εμενα αξιζει με το παραπανω...σε γενικες γραμμες θα κοιτας να λεει ac3 ή dts ή dolby digital
mastoras007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πολυ ωραία. γ'αυτό τα πίσο δουλέυαν πολύ λίγο ευχαριστώ πολύ/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα