Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεσει την οθονη με hdmi σε καρτα gtx 970.

Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν σβηνω τον υπολογιστη η οθονη μπαινει σε power saving mode.

Παταω το power button αλλα τιποτα.Ακομα κι οταν ειναι ανοιχτη η οθονη παταω το power button και δεν κανει τιποτα,σαν να μην δουλευει το κουμπι καθολου.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Παιδια τελικα εχει το power button προβλημα.Στις 10 φορες που θα το πατησω θα πιασει την μια!Μου ειπανε 15 μερες για αντικατασταση,δηλαδη μετα τις γιορτες τωρα πια.

Δημοσ.

Ερωτηση: Αν απλα κλεινεις το pc μπαινει σε αναμονη ετσι δεν ειναι και οταν ανοιγεις το pc ανοιγει και η οθονη ετσι δεν ειναι? Απλα λεω μηπως να την κρατουσες για γιορτες και να την εστελνες μετα το περας. Λογικα δεν θα παρει τοσες μερες μετα τις γιορτες.

Δημοσ.

Eτσι ειναι οπως τα λες,αλλα μαλλον απο οτι καταλαβα δεν χρειαζεται να την στειλω απλα περιμενω να μου φερουν την καινουργια και να γινει η αντικατασταση.

Απλα θελω να συμπληρωσω οτι οι συγκεκριμενες οθονες εχουν θεματα με τα κουμπια αφης που εχουν.

Και τα αλλα κουμπια δεν πατιουνται καλα αλλα το power button εχει μεγαλο προβλημα.

Επισης ενα review που ειδα στο youtube δειχνει να υπαρχει κι εκει προβλημα στα buttons αλλα οχι τοσο πολυ σαν το power button του δικου μου.

Δημοσ.

Καλά και του αδερφού μου μια DELL είχε πρόβλημα με το power savind mode όταν έμπαινε σε save mode ότι και να έκανες δεν επανερχόταν με τίποτα, έπρεπε να κάνεις reset το pc. Δεν ξέρω γιατί στο insomnia τις έχουν θεοποιήσει τις DELL αλλά έχουν σοβαρά θέματα και δεν με ενδιαφέρει αν έχουν καλό after sale support. Αν είναι δυνατόν

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχουν καλή φήμη οι οθόνες dell, το αντίθετο, το quality control είναι ανύπαρκτο απλά όπως έγραψες λένε πως έχουν εντάξει after sales support στην ελλάδα και για φθηνές οθόνες αυτό μετράει σαν πλεονέκτημα αφού ότι και να πάρεις θα έχει κάποιο μειονέκτημα (βέβαια αυτό περιμένεις να είναι στην απεικόνιση, όχι να μην ανοίγει η οθόνη...)

στα πιο ακριβά μοντέλα είναι να απορεί κανείς που τις προτείνουν εδώ στο insomnia, είναι έγκλημα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια ενταξει μην πανικοβαλεστε. Η Dell προτεινετε τοσο πολυ γιατι ειναι σαφως καλυτερες απο Samsung και Lg. Και δεν μιλαω μονο απο πλευρα ποιοτητας αλλα και εξυπηρετησης πελατων. Εγω προσωπικα μετα την ταλαιπωρια που ειχα με οθονη Samsung, ζητουσανε μεταφορικα και παπαριες, εννωοιτε οτι θα προτημησω Dell και θα προτεινω. Απο οσο ξερω η Dell και η AOC εχουνε αμεζη αντικαταταση, κρατωντας το προβληματικο προιον μεχρι να ερθει. Πολυ βασικο.

Ποσο μαλλον οταν υπαρχει αντιπροσωπος στην Ελλαδα και εχει ολη την καλη διαθεση να βοηθησει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αντιμετωπισε κανεις παρομιο η αλλο προβλημα με την συγκεκριμενη;;; οι κριτικες στο σκρουτζ δεν αναφεραν κατι γενικοτερα πρεπει να ησουν ατιχος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...