Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα διαβαζοντας αρκετα ποστ καταλαβαίνω οτι ολοι που αντιπαθουν την samsung την εχουν σαν μετρο συγκρισεις......

δεν μου λεται ρε παιδια δηλαδη υπαρχουν πιο πληρη κινητα απο τα samsung.?

Πειτε μου κανα κινεζικο που να εχει

Nfc

ir

pen

Βαρομετρο

μετρητη παλμων

υποστήριξη με servis στην Ελλάδα

δηλαδη σας παρακαλω μην συγκρινεται s4,s5,note με lenovo και αλλες κοπιες.....ειναι ντροπη και στο κατω κατω ενα s4 σημερα το παιρνεις καινουργιο με 270 ευρω ......ελεος δηλαδη βρειτε μου ενα κινεζικο καλητερο και πιο πλήρη δηλαδη εμεις που εχουμε samsung ειμαστε μ...... και οι υπόλοιποι με τα 8 πυρήνα media tech ειναι πανεξυπνη?

ειναι δυνατον δηλαδη να δωσεις το s4 s5 note για να παρεις lenovo κινέζικο?

Ειχε ποτε κανεις την αισθηση με ενα κινητο να ανοιγοκλεινει ote tv 2 τηλεοράσεις 3a/c να εχει προγραμμα στην γυμναδτικη του κτλ?

βρειτε μου ενα lenovo να τα κανει αυτα γιατι εμεις με τα samsung ειμαστε χαζοι να πουλησω το note να παρω 2-3 κινεζικα να τα εχω καβαντζα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Τελικα διαβαζοντας αρκετα ποστ καταλαβαίνω οτι ολοι που αντιπαθουν την samsung την εχουν σαν μετρο συγκρισεις......

Nfc

ir

pen

Βαρομετρο

μετρητη παλμων

δηλαδη σας παρακαλω μην συγκρινεται s4,s5,note με lenovo και αλλες κοπιες.....ειναι ντροπη και στο κατω κατω ενα s4 σημερα το παιρνεις καινουργιο με 270 ευρω ......ελεος δηλαδη βρειτε μου ενα κινεζικο καλητερο και πιο πλήρη δηλαδη εμεις που εχουμε samsung ειμαστε μ...... και οι υπόλοιποι με τα 8 πυρήνα media tech ειναι πανεξυπνη?

Ειχε ποτε κανεις την αισθηση με ενα κινητο να ανοιγοκλεινει ote tv 2 τηλεοράσεις 3a/c να εχει προγραμμα στην γυμναδτικη του κτλ?

βρειτε μου ενα lenovo να τα κανει αυτα γιατι εμεις με τα samsung ειμαστε χαζοι να πουλησω το note να παρω 2-3 κινεζικα να τα εχω καβαντζα.

Lenovo k900 full metal Intel επεξεργαστής 5,5" FHD.

220€ περίπου.

Εσύ δώσε 220 και πάρε πλαστικουρα με exynos και 4" 480x800

Samsung?XAXAXA

Σε χαμηλή τιμή πάρε σαμσουνγ ρε.. ή χαρά του λαγκ. Αμα τα σκασεις για Νότε πάω πάσο αλλά όχι να μου προτεινεις για 270€ αντί oppo lenovo xiaomi one plus zopo κλπ το s4 , που φτιάχτηκε απο ανακυκλωμενο καραβι πλέι μομπιλ και βάφτηκε μαζικά με αλλά 200 με μπατανοβουρτσα στο πατωμα.

Σε παρακαλώ δλδ

Δημοσ.

Δεν θα γελασω τωρα φωναχτα θα γελασω σε λιγο ........καταλαβαινεις ποσα λιγοτερα πραγματα εχει το κ900?

K900

3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email,

Messaging, wallpapers, calendar, calculator,

clock, camera, Gyroscope, G-sensor, light and

distance sensors, compass, wireless display, Radio(earphone needed), Play Store, Google search, Google talk, etc

S4

4G accelerometer, ambient light sensor, barometer, gesture, gyro sensor, humidity, magnetometer, proximity sensor, thermometer

Επισης εξηγησε μου που ειδες τα λαγκ.....

Δημοσ.

Δεν θα γελασω τωρα φωναχτα θα γελασω σε λιγο ........καταλαβαινεις ποσα λιγοτερα πραγματα εχει το κ900?

K900

distance sensors, compass, wireless display, Radio(earphone needed), Play Store, Google search, Google talk, etc

S4

4G accelerometer, ambient light sensor, barometer, gesture, gyro sensor, humidity, magnetometer, proximity sensor, thermometer

εσυ αναλογα ποιο εχει τους πιο πολλούς αισθητήρες αγοράζεις smartphone?

barometer δεν χρειαζομαι εχω ζηγαρια

δεν θα κατσω να κουναω το χερι μου περα δοθε λες και διώχνω μηγα

gyro sensor εχει και η μύτη μου, ποιος δεν μπορει να μυρίσει πιτογυρα;

humidity καταλαβαίνω και μονος μου, τριζουν οι αρθρώσεις μου

magnetometer δεν χρειαζομαι μπορω να μετραω μαγνητες και μονος μου

proximity sensor εχω τα ματια μου,

thermometer, δεν χρειάζομαι, δεν εχω πυρετό.

και πριν πεις τιποτα, δεν αρχισα εγω το τρολλing.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω απλα λεω που ωφειλεται η διαφορα της τιμης δεν ειμαι υπερμαχος ουτε μετοχος καμιας εταιρειας και δεν κοροιδευω κανέναν σε αυτα που γραφει γιατι ειμαι ανω τον 18 και την εχω περασει αυτη την φαση......

απλα δεν μπορεις να συγκρίσεις ενα ντε σε βο με μια μερσεντες και ας εχουν τα ιδια αλογα το θεμα ειναι τι παραπάνω προσφερει το καθένα. ........τωρα προσωπικα ναι ενας λογος για την αγορα κινητου ειναι τι + προσφερει στον εξοπλισμό του.αν ηταν διαφορετικα και με το νοκια 3310 κανω την δουλεια μπυ σαν τηλέφωνο.

Δημοσ.

Εγω απλα λεω που ωφειλεται η διαφορα της τιμης δεν ειμαι υπερμαχος ουτε μετοχος καμιας εταιρειας και δεν κοροιδευω κανέναν σε αυτα που γραφει γιατι ειμαι ανω τον 18 και την εχω περασει αυτη την φαση......

απλα δεν μπορεις να συγκρίσεις ενα ντε σε βο με μια μερσεντες και ας εχουν τα ιδια αλογα το θεμα ειναι τι παραπάνω προσφερει το καθένα. ........τωρα προσωπικα ναι ενας λογος για την αγορα κινητου ειναι τι + προσφερει στον εξοπλισμό του.αν ηταν διαφορετικα και με το νοκια 3310 κανω την δουλεια μπυ σαν τηλέφωνο.

Δημοσ.

Απλα θελω καποιος να μου βρει ενα αλλο κινητο που να έχει οτι το s4-note σε αισθητηρες + αποσπωμενη μπαταρια και επέκταση μνημης πολλα ζηταω?

Δημοσ.

Εχουν εξαλλου τους καλυτερους προγραμματιστες στο κοσμο να μην αναφερω οτι υπαρχει Ινδος στην αποστολη της τροικας ξερετε...

Δημοσ.

Nfc

ir

pen

Βαρομετρο

μετρητη παλμων

Xiaomi MI4. Αν και έπρεπε να λέγεται MI5 μιας και είναι γύρω στις 5 φορές καλύτερο από το S4.

• Like 2
Δημοσ.

Και ομως φιλε μου το xiaomi ειναι πολυ ακριβότερο και δεν ειναι ολοκληρωμενο του λειπει καταρχας το βασικοτερο memory slot.......kai ir αποτι βλεπω και ειναι και 2χρονων νεοτερο απο το ταπεινο s4.....

Δημοσ.

Γενικά μιλάω ρε αδερφέ

Όπως όλες οι κάμερες 20μεγκα πίξελ δεν είναι ίδιες, όλες οι hd οθόνες δεν είναι ίδιες, ολοι οι τετραπύρηνοι ή διπυρηνοι δεν είναι ίδιοι.. ακόμα και προϊόντα της ιδιας εταιρίας ΠΟΤΕ δεν είναι ίδια.. αλλιως δεν έχουν λογο να βγάλουν ποικιλία σε αυτά.

Αυτό ήταν μια σύγκριση, επιασα μια μάρκα που τα μοντέλα της ως επι το πλείστον δεν βγάζουν καλες φωτό οποτε εκανα τη σύγκριση. Και έκανες να με φας.

Τι αν υπερτερεί σε κάμερα και έχει άθλια s/w . Που δεν υπερτερεί βέβαια.. άθλιες φωτο για 23 mplx και για φακό Σόνυ.. έχασα πάσα ιδέα.

To one plus βγάζει πάντως καλες φωτο με καλη απόδοση χρωμάτων έχω να πω

Φιλαρακι αφου πηγες να μ βγαλεις την 13αρα της sony αχρηστη επειδη ειναι περσινο μοντελο και επειδη το φοραει ενα κινεζικο της ταξεως των  130 euro. Και το oneplus την ιδια αποδοση χρωματων εχει ειτε με την cam του cyanogen ειτε με την google cam. Αρα γιατι το xolo να ειναι χειροτερης ποιοτητας? Και δν ειμαι εγω αυτος που τα ισοπεδωνει και βαζει ολα τα κινεζικα στο ιδιο καλαθι. Απλα θελω να πω πως το κινητακι στα λεφτα τ εχει μια αξιοπρεπες καμερουλα που πριν μερικα χρονια θα την πληρωνες χρυσαφι για να την αποκτησεις.

P.S. δεν μιλησα ουτε για ολες τις καμερες, ουτε για ολες τις οθονες, ουτε διπυρηνους ουτε τετραπυρηνους.... βασικα δεν πηγα να κανω συγκριση σε τιποτα! μιλησα μοναχα για το συγκεκριμενο μοντελο της cam.. επειδη τυχαινει και το εχω! That's all!

Δημοσ.

Nfc

ir

pen

Βαρομετρο

μετρητη παλμων

το κανες το ποστ για να το παιξεις ψαγμενος αλλα σου γυρισε μπουμερανγκ τελικα με αυτα που εγραψες.Ισως το καταλαβες,ισως οχι.

Μαλλον οχι.

• Like 1
Δημοσ.

το κανες το ποστ για να το παιξεις ψαγμενος αλλα σου γυρισε μπουμερανγκ τελικα με αυτα που εγραψες.Ισως το καταλαβες,ισως οχι.

Μαλλον οχι.

Οχι φιλε μου δεν ειμαι καθολου ψαγμενος απλα η ερωτηση μου ειναι η εξεις πειτε μου ενα αλλο κινητο με τον εξοπλησμο υποστιρηξη του S4 που μετραει και 2 χρονια στην πλατη του.......

Απλη δεν ειναι η ερωτηση μου ρε παιδια  η μαλλον πειτε μου ενα αλλο που να εχει περισσοτερ εξτρα!!!!!!!!! Σε αυτην την κατηγορια τιμης.......270 και μπορει ακομα πιο φτηνο απο κανα ebay deals.......

Δημοσ.

Καλησπερα boys.να κανω μια ερωτηση στους γνωστες της τεχνολογιας.βλεπω κινητα με chipset mediatek 6592 και να λενε οτι ειναι οχταπυρινα αλλα να εχουν cpu 4 πυρινο στα 1.4.τι ειναι τελικα 8 η 4 πυρινα?το τσιπσετ δεν ειναι ας πουμε η μητρικη?εχω λιγο μπερδευτει.και αναφερωμαι στα κινητα gigabyte (taiwan) που φερνει το eshop.

Δημοσ.

Φιλαρακι αφου πηγες να μ βγαλεις την 13αρα της sony αχρηστη επειδη ειναι περσινο μοντελο και επειδη το φοραει ενα κινεζικο της ταξεως των  130 euro. Και το oneplus την ιδια αποδοση χρωματων εχει ειτε με την cam του cyanogen ειτε με την google cam. Αρα γιατι το xolo να ειναι χειροτερης ποιοτητας? Και δν ειμαι εγω αυτος που τα ισοπεδωνει και βαζει ολα τα κινεζικα στο ιδιο καλαθι. Απλα θελω να πω πως το κινητακι στα λεφτα τ εχει μια αξιοπρεπες καμερουλα που πριν μερικα χρονια θα την πληρωνες χρυσαφι για να την αποκτησεις.

P.S. δεν μιλησα ουτε για ολες τις καμερες, ουτε για ολες τις οθονες, ουτε διπυρηνους ουτε τετραπυρηνους.... βασικα δεν πηγα να κανω συγκριση σε τιποτα! μιλησα μοναχα για το συγκεκριμενο μοντελο της cam.. επειδη τυχαινει και το εχω! That's all!

Καταρχήν για να πω την αλήθεια δεν ήξερα τη χρονολογία της συσκευής, ούτε εβγαλα την "κάμερα" (φακό, όχι κάμερα) άχρηστη, απλά για τα σημερινά δεδομένα δεν αρκεί για να στραφεί κάποιος στο xolo (?) εξαιτίας αυτης.

Και στην τελική δεν είπα ότι το κάθε επώνυμο πχ oneplus (που βγάζει μακράν καλύτερες φωτο απτό ελεφόν που μου πες) έχει το ίδιο κοστος και τα ίδια σπεκς φυσικα με το 130€ αλλά μη μου βγάλει τον χολο ναυαρχίδα 2015.

Όπως το πες, απλά καλό για τα λεφτά του.

Καλη κάμερα, επεξεργαστη, οθόνη για τα λεφτά του. Υπαρχουν και πολύ καλυτερα (και σε κάμερα).

Τίποτε λιγοτερο, τίποτε περισσότερο. Απλά κάπως ανταγωνιστικό

K900

S4

Το οτι εσύ έχεις γελοία κριτήρια, δε σημαίνει οτι κινητό με άψογα βασικα χαρακτηριστικά ( κάμερα, οθόνη, επεξεργαστή, ποιότητα κατασκευής) είναι κακό.

Πάρε πλαστικουρα λόγω αμπιέντ λάιτ σενσορ ( τι είναι αυτό?) .. όσο για το λαγκ.. και τη συγκριση συσκευών αστο ( βασικά παλι το lenovo που κραζεις σαν κατώτερο καλυτερο μου φαίνεται).

*Σε παρακαλώ όταν μου απαντας ή γενικά σχολιαζεις να μου κανεις παράθεση, να ειδοποιουμαι απτό gmail και να ξεκαρδιζομαι στα γέλια με κάθε σου ψευτοεπιχειρημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...