anarxia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μια ψυκτρα μεχρι 20-25 ευρο για i5 socket 1150 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 θα παρεις αυτην εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Zalman-Cpu-Cooler-CNPS5X-Performa.htmπαρα πολυ καλη ψυκτρα σε μενα που εχω εναν ι5 3,4 πιανει φουλ οταν ειμαι μεχρι 57 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rod@X Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σημαντικό είναι να έχει PWM, 4-pin σύνδεση για να ρυθμίζει στροφές και θόρυβο ανάλογα με τη χρήση. Εγώ νομίζω ότι αυτή αξίζει τα 4 ευρώ διαφορά -->http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017664 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ό,τι καλύτερο http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 52 βαθμους μαξ ο 4590 με την θεμις.Συστηνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Themis και απο εμένα! Την έχω σε 4590! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 επειδη ειμαι και εγω για αγορα themis ,το πακετο εχει μεσα παστα? αν οχι πια να παρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πουν τα παιδιά αν έχει.. Λογικά ναι. Αλλιώς πάρε Artic MX4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πουν τα παιδιά αν έχει.. Λογικά ναι. Αλλιώς πάρε Artic MX4 ok φιλε μου, ευχαριστω, αν καποιος εχει κανει την αγορα της ας μας πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εχει αλλα δεν την χρησιμοποιησα ειχα mx4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα φιλος εγω εχω παρει αυτη http://www.eworld.com.gr/products/details/3386/Thermalright-True-Spirit-120M-BW-Rev.A-CPU-Cooler%C2%A0%C2%A0%C2%A0 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε προγραμμα με το prime 95 για 25 λεπτα τρεξιμο μου εβγαλε με το core temp μεχρι 65 βαθμους και στο bios μου ελεγε 40 βαθμους και το τεστ το εκανα τωρα το καλοκαιρι που περασε με θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμους στην συστηνω ανεπιφυλακτα !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η Τhemis έχει πάστα, και με τον 4590 θα είναι τζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Η Τhemis έχει πάστα, και με τον 4590 θα είναι τζετ. ειναι αξιοπιστη σαν την artic που αναφερει ο φιλος πιο πανω? να μην παρουμε αλλη αν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παντως οταν ειχα αγορασει την ereboss, αυτην την παστα που μου ειχαν βαλει απο την εταιρια ηταν σε ενα πλαστικο σακουλακι, δεν μου φανηκε καθολου καλη ποιοτητα και μετα απο καμια βδομαδα πηγα πηρα την arctic silver 5, αν θυμαμαι καλα ειχα γυρω στους 5-6- βαθμους διαφορα Λογικα ιδια εταιρια ειναι ιδιες παστες θα δινει σε ολες τις ψυκτρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ειναι αξιοπιστη σαν την artic που αναφερει ο φιλος πιο πανω? να μην παρουμε αλλη αν ειναι Δοκίμασέ την. Δεν νομίζω ότι είναι κακή. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις άλλα 5-6€ για αξιόλογη πάστα όταν η ψύκτρα κάνει 23€. Εκτός αν θέλεις να πάρεις μια καλή πάστα για να έχεις. Και η Arctic Silver είναι παλιά και δοκιμασμένη, αλλά αν θέλεις κάτι πολύ καλό, πάρε Gelid η Noctua πάστα για να έχεις. Είναι οι καλύτερες τις αγοράς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα