Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και λιγο καιρο ψαχνω να παρω (τον πιο) οικονομικο ssd 120/128gb για το λαπτοπ μου

ειδα τον δισκο του τιτλου στα 53.50 ευρω (απο 69.90) στις crazy sundays

πως τον βλεπετε;

επισης το eshop δινει:

• Ταχύτητα ανάγνωσης: Έως 520 MB/sec.
  • Ταχύτητα εγγραφής: Έως 300 MB/sec.

ενω σε αλλα sites:

Read Speed Έως 540 MB/sec. Write Speed Έως 470 MB/sec.

για τον ιδιο κωδικο 3812430.

τι ισχυει;

η  εγγυηση 2 ετων ειναι λίγη; (προσωπικα πιστευω οτι με καλυπτει)

Δημοσ.

οπως έχω γράψει και Link.png Site: εδώ έχει phison ps3108-s8 controller.

Tα μείον του ειναι ο γενικα νεος controller που δεν εχει πολυδοκιμαστει όσον αφορά την αξιοπιστια του σε βάθος χρόνου και τα 2 χρονια εγγύηση που όπως και να τον κάνουμε είναι λιγο ξενέρα. Επίσης η intenso ειναι 3rd party και δεν φτιαχνει ούτε controller ούτε μνήμες και μια ματια απο το site της φαινεται ότι δεν πολυασχολείται, οποτε αν η phison βγάλει κανα firmware update δεν ξέρω αν και πότε θα το δώσει η intenso

Επισης όπως καταλαβαίνει κανεις ο ssd ειναι value oriented και οχι performance.

Kατα τη γνώμη μου αν κάποιος μπορεί να δώσει μερικα ευρώ παραπάνω καλύτερα να πάει σε μια πιο δοκιμασμένη λύση με 3 χρονια εγγύηση. Αν οχι και θέλει να πάρει το ρίσκο τον αγοράζει. Εγώ πάντως τσίμπησα εναν και θα τον βάλω τα χριστουγεννα σε ένα απο τα λάπτοπ της οικογενειας.

Δημοσ.

καθαρά θέμα δικό σου ειναι, ζυγίζεις τα υπερ και τα κατα και αποφασίζεις. Υπερ του προφανως ειναι οτι εχει τη χαμηλότερη τιμή.

Επισης τον εχουν και άλλοι κατασκευαστες σε κάποια προιοντα τους ( corsair force ls, kingston v310, goodram ssd c50, mydigitalssd bp3). Δεν ειναι αγνωστος δλδ.

Εγω που ειχα βγει αρκετα εκτος budget σε κάποιο σύστημα που έφτιαξα και έλεγα να το αφήσω για ένα διαστημα με hdd αποφάσισα τελικά να τον πάρω. Τώρα αν μπορεις να δώσεις 10 ευρώ παραπάνω , θα σου πρότεινα τον sandisk ultra 2

Δημοσ.

Φιλε εγω τον πηρα σημερα τον εβαλα σε σατα 3 σε i7 πενταετιας και παει μια χαρα...μην ψειριζουμε την μαιμου εδω μεσα...Με 54 ευρω 128αρη δν βρισκεις

• Like 2
Δημοσ.

προσωπικα δεν εχω αποφασισει αν χρειαζομαι οντως ssd  :confused:

Το εχουμε καταλαβει αυτο!χαχαχα....Το σκεφτεσαι εδω και πολυ καιρο.Εγω τη Παρασκευη θα βαλω τον Adata που πηρα απο crazy sunday(πριν 2 βδομαδες) στα 63 ευρω και θα σου πω εντυπωσεις....

Δημοσ.

ρεεεεεεεεεεεεεεεεε 

μη με δουλευεις. χααχαχα

ε ναι... σε παλιο pc που το χω μονο για νετ, αξιζει να δωσω φραγκα; 

καλυτερα να παρω δισκο ssd οοοταν παρω νεο pc. 

Δημοσ.

[email protected]

2gb ram

ati x1600@256mb

χαλασμενο πληκτρολογιο και ψοφια μπαταρια

γενικα ειναι για αποσυρση

και αν ειναι να κερδισψ στο boot με τον ssd, δε τον βαζω καθολου. κολληματα θελω να μην εχω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...