asdlolxd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα πριν 12 μέρες παρήγγειλα κινητό από το vickmall.com ο αποστολέας έστειλε μέσα postNL και εχτές 6/12 έφτασε στο αεροδρόμιο τις ολλανδίας. ποτε νομίζετε ότι θα έχω το πακέτο στα χερια μου ?
Tasos_93 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ κατάλαβα μεχρι 15 του μήνα δηλαδή σε μία βδομάδα. Γενικά έχω σύνολο 5 παραγγελίες απο κίνα (και 1 RMA) και το λιγότερο που παίρνει για να φτάσει ή να γυρίσει πακέτο απο σιγκαπούρη/κίνα και τέτειες περιοχές είναι 20 ημέρες. Η μόνη επιλογή είναι να πληρώσεις 13 ευρώ παραπάνω και να το βάλεις express με κίνδυνο να στο πιάσουν τελωνείο. Εμένα έτσι μου είχε έρθει σε 12 ημέρες. Α να θυμάσαι οτι ο κύριος λόγος που καθυστερούν είναι τα αεροδρόμια και η παραλαβή απο τα ΕΛΤΑ οπότε απο όσα πιο λίγα περάσει τόσο πιο γρήγορα θα το έχεις στα χέρια σου. 1
asdlolxd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 τωρα εκανε 12 μερες να παει ολλανδια , να υποθεσω πως θελει 5 ημερο εστω για ενα ερθει ελλαδα , και πως την μεθεπομενη ευδομαδα θα ειναι στα χερια μου ... ποοο... ξενερα , ανυπομονω γιαυτο ρε ... και με τιποτα δεν θα εκανα εξπρεςς παραδοση σε αυτην την παραγγελια γιατι αγορασα 2 κινητα και η συνολικη αξια ειναι 650 ευρο. δεν λεει να δινω για φπα..
TheOneGandalf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παρήγγειλα με Singapore post στις 15 νοεμβρίου και στις 2/12 ήρθε ελλάδα.. Οπότε μέσα στην βδομάδα θα το εχω λογικα. Θέλει δηλαδή κανα μήνα σχεδόν...οπότε υπομονή. :-P 1
asdlolxd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΛΑΨΩ , ΧΑΧΧΧΑΑΧ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ αυτο το μυνημα 2014-12-08 12:56The item is on transport to the country of destination τωρα δεν εχω ιδεα ποτε θα φτασει ελλαδα και ποτε θα ειναι αθηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα