Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα πριν 12 μέρες παρήγγειλα κινητό από το vickmall.com

ο αποστολέας έστειλε μέσα postNL και εχτές 6/12 έφτασε στο αεροδρόμιο τις ολλανδίας.

ποτε νομίζετε ότι θα έχω το πακέτο στα χερια μου ?

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα μεχρι 15 του μήνα δηλαδή σε μία βδομάδα. Γενικά έχω σύνολο 5 παραγγελίες απο κίνα (και 1 RMA) και το λιγότερο που παίρνει για να φτάσει ή να γυρίσει πακέτο απο σιγκαπούρη/κίνα και τέτειες περιοχές είναι 20 ημέρες.

Η μόνη επιλογή είναι να πληρώσεις 13 ευρώ παραπάνω και να το βάλεις express με κίνδυνο να στο πιάσουν τελωνείο. Εμένα έτσι μου είχε έρθει σε 12 ημέρες.

Α να θυμάσαι οτι ο κύριος λόγος που καθυστερούν είναι τα αεροδρόμια και η παραλαβή απο τα ΕΛΤΑ οπότε απο όσα πιο λίγα περάσει τόσο πιο γρήγορα θα το έχεις στα χέρια σου.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα εκανε 12 μερες να παει ολλανδια , να υποθεσω πως θελει 5 ημερο εστω για ενα ερθει ελλαδα , και πως την μεθεπομενη ευδομαδα 

θα ειναι στα χερια μου ... ποοο... ξενερα , ανυπομονω γιαυτο ρε ...

και με τιποτα δεν θα εκανα εξπρεςς παραδοση σε αυτην την παραγγελια γιατι αγορασα 2 κινητα και η συνολικη αξια ειναι 650 ευρο.

δεν λεει να δινω για φπα..

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα με Singapore post στις 15 νοεμβρίου και στις 2/12 ήρθε ελλάδα.. Οπότε μέσα στην βδομάδα θα το εχω λογικα. Θέλει δηλαδή κανα μήνα σχεδόν...οπότε υπομονή. :-P

• Like 1
Δημοσ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΛΑΨΩ , ΧΑΧΧΧΑΑΧ  

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ αυτο το μυνημα 

2014-12-08 12:56

The item is on transport to the country of destination

τωρα δεν εχω ιδεα ποτε θα φτασει ελλαδα και ποτε θα ειναι αθηνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...