Προς το περιεχόμενο

lag σε XP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

χθες μετα απο μια εγκατασταση ενως (παλιου) παιχνιδιου και ενως case fan ο υπολογιστης αρχισε να κολαει τρομερα στα παιχνιδια και λιγο στα βιντεο στο ιντερνετ. εχω κανει πληρη ελεγχο για ιους αλλα τιποτα δεν βρεθηκε. εχω χρησιμοποιησει το system mechanic αλλα και παλι τιποτα. μηπως εφτεξε το φαν? υπαρχει λυση ή παω για φορματ?

Δημοσ.

καλημερα,

μπορεις να ελεξεις τις θερμοκρασιες σου.. και να αποσυνδεσεις και το ανεμηστηρακι μηπως στο κολλαει και αυτο, δυσκολο βεβαια..

να τσεκαριες παστα ψυκτρα μηπως καταλαθος μηπως με το ανεμηστηρακι τα ξεκουμπωσες και να απεγκαταστησεις και το παιχνιδι με καποιο unistaller να δεις αν ειναι αυτο...και μετα γραφεις να δουμε...

Δημοσ.

εχω ηδη απεγκαταστησει το παιχνιδι και εβγαλα και το φαν..ο επεξεργαστης ειναι στους 50 βαθμους και η γραφικων στους 45.

Δημοσ.

hard disk sentinel για να ελεγξεις την κατάσταση του δίσκου.

το εκανα και αυτο ο δισκος λεει ειναι 100% υγιεις και χωρις προβληματα.

Δημοσ.

τοτε κανε το κοπο και ξαναστητο απο την αρχη να δεις εκει τη συμπεριφορα του και θα φανει αν ειναι υλικο ή λογισμικο το θέμα του.

Δημοσ.

τοτε κανε το κοπο και ξαναστητο απο την αρχη να δεις εκει τη συμπεριφορα του και θα φανει αν ειναι υλικο ή λογισμικο το θέμα του.

πριν λιγο καιρο ειχε βγαλει προβλημα με τους πυκνοτες..το πηγα σε μαγαζι και το εφτιαξαν αρα δεν νομιζω να οδηγησει πουθενα η επανατοποθετηση του συστηματος..λεω να το κανω φορματ και να βαλω windows 7.

Δημοσ.

αυτο εννοω και γω να ξανα εγκαταστησεις το λειτουργικο=φορματ και τα υπολοιπα...,τωρα εαν εχει γινει παρεμβαση στους πυκνωτες δηλαδη αντικατασταση ειναι τα πραγμτα <<θολα>> εαν δεν εχει παει καλα.. και τι υποστηριξη=εγγυηση μπορουν να σου δωσουν αυτοι?ξαναστηστ με λειτουργικο και βλεπεις μολις ζεσταθει το συστημα τι κανει..???

καλη επιτυχια!! :-)αν εχεις βαλε windows 7 ή 8.1 ασε τα xp...το συστημα σου θα παει πολυ καλα..

Δημοσ.

50 βαθμοί για core 2 duo αυτήν την εποχή μου φαίνονται πολύ. 50 βαθμοί είναι σε idle Ή full load?

αν παστα και ψυκτρα ειναι οκ τοτε δικαιολογειται λογο παρεμβασης στους πυκνωτες....αναλογα σε ποιο τομεα ειναι αλλα συνηθως γυρω απο επεξεργαστη ειναι... αν μπορει να μας πει αν γνωριζει..???

Δημοσ.

Τον task manager τον ανοιξες ενω εμφανιζεται το προβλημα?

Τι δειχνει?

ολα φυσιολογικα...δεν μπουκονει ουτε η ραμ ουτε ο επεξεργαστης! οριστε και η θερμοκρασιες 2μιση ωρων browsing-εργασιων offline.

και οι θερμοκρασιες με το που ανοιξα το καπακι απ το κουτι...

post-321060-0-65189300-1417951277_thumb.jpg

post-321060-0-11679900-1417952487_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφού ο επεξεργαστής πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες, άνοιξε το PC. Πίεσε λίγο την επαφή του ανεμιστήρα μήπως δεν είναι καλή. Έπειτα, κοίτα να αντικαταστήσεις την θερμοαγωγική πάστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...