Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πρόκειται για προαγορά χρόνου ομιλίας συνήθως οι πάροχοι δίνουν χρόνο που λήγει σ'ένα μήνα. Το πρόβλημα μου είναι οτι ξοδεύω το χρόνο ομιλίας πολύ αργά οπότε θά'θελα χρόνο που να λήγει μετά απο 6μήνες ή ένα χρόνο. Ξέρετε κάποιον πάροχο που να το κάνει αυτό? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

<p>Όταν πρόκειται για προαγορά χρόνου ομιλίας συνήθως οι πάροχοι δίνουν χρόνο που λήγει σ'ένα μήνα. Το πρόβλημα μου είναι οτι ξοδεύω το χρόνο ομιλίας πολύ αργά οπότε θά'θελα χρόνο που να λήγει μετά απο 6μήνες ή ένα χρόνο. Ξέρετε κάποιον πάροχο που να το κάνει αυτό? Ευχαριστώ.</p>

Δλδ θες να πεις πως βάζεις πχ 600 και θες να μένουν για 3-6 μήνες πχ!!δεν υπάρχει κάτι τέτοιο οπότε ή θα βάζεις 10 ευρώ το μήνα πάρε κάποια λέπτα που χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα καντα mb(δν ξέρω τι εταιρία έχεις όμως) ή βάλε λεφτά και Μην ενεργοποιεις πακέτο(κρατάει 6 μήνες)

Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Χρειάζομαι 30-60 το μήνα προς σταθερά η κινήτα, νομίζω οτι μπορώ να τη βγάλω με 3ε για 60' το μήνα δεν γίνεται πολύ καλύτερα.

Μπορώ ν'αλλάξω εταιρία. Που να κοιτάξω για <60' μήνα προς όλους?

Δημοσ.

για μενα κοιτα και προς frog της cosmote είναι  για νεους συνδρομητες εχει μια αρκετά καλή προσφορά που σου δίνει με ανανέωση 10€ 100' για όλους για τους 6 πρώτους μήνες και μέτα έχει και πακέτο με 3€ 60' για όλους ανα δευτερόλεπτο χρεωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...