Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Πρόσφατα αγόρασα το coolermaster quickfire ultimate από την πρόσφορα του e-shop. Όλα καλά με το πληκτρολόγιο αν εξαιρέσουμε τον ήχο που βγάζουν 2 πλήκτρα ( K R ). Μηλάω για έναν χαρακτηριστικό ήχο ελατηρίου που ακούγετε. τα πλήκτρα πάντως λειτουργούν κανονικά. Είναι θεματάκι αυτό? Να το προσπεράσω η δεν υπάρχει πρόβλημα? 

Δημοσ.

Καλημερα, το ιδιο ''προβλημα'' εχω και εγω με το γραμμα Ο. Ducky Shine 3. Απο οτι εχω ψιλοψαξει, δεν υπαρχει θεμα να σου χαλασει. Βεβαια αν θελεις να το φτιαξεις ειναι:

Nα αγορασεις ελατηριακι και να βγαλεις αυτα τα 2 switches που εχουν το θεμα. Μετα με 2 λαμακια (τα φτιαχνεις μονος σου) ανοιγεις το Switch και το αντικατασθεις.

Ή

Ανοιγεις τα switches και τα λιπαινεις. 

Εγω παντως δεν προκειται να κανω κατι. Too much work for nothing. Απο προβλημα δεν παιζει να σου βγαλει μην φοβασε.  :-)

Δημοσ.

Ναι κι εγώ είχα ανάλογο θέμα, αλλά μου φαίνεται με το καιρό μειώθηκε ( ή επαψα να του δίνω σημασία)

Δημοσ.

Ναι φαντάστηκα ότι δεν είναι και τρομερό θέμα αλλά είναι τρομερά εκνευριστικό να το ακούς σε καινούριο πληκτρολόγιο και ιδικά όταν κάνει και τόσο!  Ευχαριστώ παιδιά. 

• Like 1
Δημοσ.

λίγο λίπανση θέλει, δεν είναι τίποτα. αν δεν έχεις τι να κάνεις και θες να το "φτιάξεις" ανοίγεις το switch και χρησιμοποιείς κάποιο λιπαντικό που να μην καταστρέφει το πλαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...