papageorge007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους! Πριν από μερικού μήνες αγόρασα το Samsung Galaxy S Duos 2. Ομολογώ πως τους πρώτους μήνες έμεινα έκπληκτος από τις δυνατότητες και την ταχύτητά του. Αλλά τώρα το κινητό είναι πάρα πολύ αργό και η RAM του είναι σχεδόν πάντα στο 550/717. Έχω εγκαταστήσει μόνο το Facebook, το Instagram και το Snapchat. Έκανα και επαναφορά (Hard Reset) αλλά τίποτα... Τι μπορεί να φταίει? Μήπως πρέπει να κάνω Root και να περάσω κάποια Custom ROM? Κι αν ναι θα δω μεγάλη αλλαγή στην απόδοση της συσκευής? Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
StylerGR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 δεν χανεις τιποτα αμα δοκιμασεις καποια custom rom οποτε go for it.αμα δεις οτι δεν σε βολευει πας πισω στο stock παλι.
disqualified Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ακούγεται απόλυτα λογικό για λειτουργία Android και μάλιστα συσκευής Samsung ειδικά αυτής της κατηγορίας. Θα έλεγα πως η custom Rom είναι η μόνη εναλλακτική πέραν της αλλαγής συσκευής
papageorge007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η καλύτερη Custom Rom για την συσκευή μου αυτήν την στιγμή??? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2014 από papageorge007
papageorge007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έβαλα την Lollipop Extreme V2. Το έχω εδώ και μια εβδομάδα και δείχνει πολύ σταθερό. Δεν έχω βρει κάποιο bug ακόμα. Όλα λειτουργούν άψογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα