manos89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. Εκανα φορματ και με το που μπηκα δεν ειχα ιντερνετ και ουτε εμπαινε στη σελιδα του ρουτερ. Δοκιμασα reset και μετα ηταν κοκκινο το πρωτο κουμπι. Δεν μπορω να γραψω πολλα γιατι γραφω απο κινητο οποτε ρωτηστε τι αλλο θελετε να σας πω
SPANK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 To format δεν εχει απολύτως καμία σχέση με το router και την vdsl , αν σου ανάβει κόκκινο λαμπάκι δεν συγχρονίζει κτλπ το router δοκίμασε να το συνδέσεις απευθείας στην μπρίζα χωρίς splitter αν έχεις επάνω ή πάρε τηλέφωνο στον provider γιατι μπορεί να ειναι απο εκει το πρόβλημα , επίσης σιγουρέψου οτι έβαλες τους driver του ethernet
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 to router και Hard reset να γινει μετα απο μερικα λεπτα θα τραβηξει μονο του τα στοιχεια και θα εχεις παλι ιντερνετ αμα δεν εχεις θεμα με το ιντερνετ.δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι στον ρουτερ.
manos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά χρειαζόταν drivers για ethernet. Γκάφα μου. Απλά δεν το σκέφτηκα γιατί την προηγούμενη φορά που είχα το ίδιο θέμα μου έλεγαν σε άλλο τοπικ ότι θα έπρεπε να έχω ιντερνετ κατευθείαν.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά χρειαζόταν drivers για ethernet. Γκάφα μου. Απλά δεν το σκέφτηκα γιατί την προηγούμενη φορά που είχα το ίδιο θέμα μου έλεγαν σε άλλο τοπικ ότι θα έπρεπε να έχω ιντερνετ κατευθείαν. ε ναι εννοειται οτι πρεπει να υπαρχει καρτα δικτυου και να εχουν περαστει οι drivers για να εχεις ιντερνετ.αυτο ειναι ασχετο με το ρουτερ.εχει να κανει με το pc σου αυτο κατα τα αλλα επειδη σεταρεται αυτοματα το ρουτερ ναι πρεπει να εχεις ιντερνετ.απλα θεωρειται οτι η καρτα σου ειναι περασμενη.οι drivers της καρτας ειναι μεσα στο cd του motherboard.δεν εχουν σχεση με το router. Γεια σε ολους. Εκανα φορματ και με το που μπηκα δεν ειχα ιντερνετ και ουτε εμπαινε στη σελιδα του ρουτερ. Δοκιμασα reset και μετα ηταν κοκκινο το πρωτο κουμπι. Δεν μπορω να γραψω πολλα γιατι γραφω απο κινητο οποτε ρωτηστε τι αλλο θελετε να σας πω αν εννοεις το πρωτο απο αριστερα αυτο ειναι το Power.οταν ειναι κοκκινο ή εχει θεμα το ρουτερ ή απλα το ειδες οταν πηγε να bootarei που νομιζω γινεται κοκκινο για λιγο.αν λες το τερμα δεξια που ειναι το τελευταιο τοτε σημαινει οτι δεν εχει μπει στο ιντερνετ(λαθος στοιχεια). To format δεν εχει απολύτως καμία σχέση με το router και την vdsl , αν σου ανάβει κόκκινο λαμπάκι δεν συγχρονίζει κτλπ το router δοκίμασε να το συνδέσεις απευθείας στην μπρίζα χωρίς splitter αν έχεις επάνω ή πάρε τηλέφωνο στον provider γιατι μπορεί να ειναι απο εκει το πρόβλημα , επίσης σιγουρέψου οτι έβαλες τους driver του ethernet το λαμπακι του συγχρονισμου ειναι πρασινο σταθερα οταν ειναι sync αναβοσβηνει οταν προσπαθει για sync και σβηστο οταν δεν βρισκει γραμη.του internet μονο γινεται κοκκινο οταν ειναι λαθος τα στοιχεια ή δεν μπορει να παρει Ip οπως και του Power.στα πιο παλια thomson γινοταν κοκκινο το wireless icon οταν δεν το ειχες κλειδωμενο.του συγχρονισμου ειναι το πρωτελευταιο. εδω αναλυτικα τα led της προσοψης http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7126
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα