Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τι σημαινει αυτο που λες? επειδη δεν εχουνε βγει αυτοι οι τιτλοι δεν αξιζει να αγορασει καποιος ps4 σημερα??

και εννοειται οτι μια κονσολα την αγοραζεις σαν επενδυση για το μελλον τουλαχιστον για τα 6-7 χρονια.

Θα αγορασεις σημερα κονσολα για να παιξεις παιχνιδια που δεν εχουν βγει? Ποιο το νοημα? Αγορασε τον οταν βγουν τα παιχνιδια που θες...γλυτωνεις και λεφτα ξερω γω.

....ξερεις....εγω ανηκω και στις δυο κατηγοριες και ότι ειχα να πω το ειπα και με στοιχεια και αποδειξεις....αυτά που γραφεις σε μενα προσωπικα δεν εχουν καμια μα καμια βαση και ουσια μιας και εγω βλεπω το παρον και όχι το παρελθον.....τωρα αν  μπορεις να αποδηξεις το αντιθετο σε πωλήσεις/πειρατεια ??.....τοτε ναι.... να ζητησω συγνωμη....οσο για το λινκ......αδιαφορω γιατι εγω δεν εκανα κανενα console vs pc!!!

Οι αποδειξεις ειναι το vgchartz που δεν λαμβανει ψηφιακες πωλησεις / steam κλπα και ουτε το income απο free 2 play? Ωραιες αποδειξεις..να φανταστω τα link στο google δεν μπηκες στο κοπο να τα πατησεις, προτιμας να ζεις στην δικια σου πραγματικοτητα.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

...ρε συ Just ξερω πολύ καλα τη σημαινει PC gaming και τη console gaming....επεισης ξερω πολύ καλα το ότι οι PC gamers είναι ΠΑΝΩ από 1δις και αν μονο το 10%...οχι παραπανω....αγοραζε τα παιχνίδια τοτε και οι εταιριες θα ειχαν και διαφορετικη αντιμετώπιση και δεν θα εβριζαν τους PC gamers(βλ. Ubi, Rockstar,EA ..κ.ο.κ)....εκει θελω να καταληξω για να τελειώνουμε...και μετα αναρωτησου εσυ και εγω γιατι 9 στα 10 παιχνίδια είναι γεματα bugs.....

Alleged Ex-Ubisoft Employee Talks About His Experience

10365850_710710982350287_820534961075945

• Like 1
Δημοσ.

Αποχωρω, δεν εχει νοημα με αδιαλακτους η συζητηση. Ναι εχεις δικιο, κανεις δεν βγαζει παιχνιδια στο PC γιατι ολοι ειναι πειρατες, γιαυτο υπαρχουν 5-10 παιχνιδια μονο να διαλεξεις. /next

• Like 3
Δημοσ.

και εννοειται οτι μια κονσολα την αγοραζεις σαν επενδυση για το μελλον τουλαχιστον για τα 6-7 χρονια.

Αγνοείς το νόημα της λέξης "επένδυση".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To vgchartz μετραει μονο retail κοπιες...Οποτε steam και κλειδαδικα βγαινουν απο την εξισωση και λογικο να εχει τοσες λιγες πωλησεις

Αυτό λέω κι εγώ, αλλά τους χαλάω το όνειρο και το thread

Τα έσοδα στο pc δε μπορούμε να τα ξέρουμε λόγω steam και οι περισσότεροι ψωνίζουμε κυριως από αυτό έτσι κι αλλιώς, μόνο εκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε μιας και τα περισσότερα παιχνίδια λίγο πολύ βγαίνουν και σε αυτό.

Ακόμα και εταιρείες που γκρινιαζουν για τους pc gamers και μας έχουν χεσμένους με τις προχειρότητες που βγάζουν (ubi), συνεχίζουν και βγάζουν τα παιχνίδια τις και εκεί, ξοδεύουν λεφτά σε αυτό οπότε κερδίζουν από αυτό

Επεξ/σία από qsis
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτά βλέπω και πραγματικά χαίρομαι που αγόρασα Wii u.

Κυρια Sony έχουμε και PC στα σπίτια μας...

αυτο ακριβως!!!

Δημοσ.

...εγω δεν εκανα κανενα console vs pc!!!

......επειδή εχω και εγω PC και PS4 καλο είναι να πουμε και ένα ευχαριστω στις εταιριες που τα βγαζουν multiplatform και μας κανουν την χαρη γιατι τα αγοραζουν στο τελος καμια 200.000(...και κανα-δυο....τρια εκατομμύρια τα κατεβαζουν πειρατικα)  σε αντιθεση με τις κονσόλες που κανουν εκατομμύρια πωλήσεις και δεν θα τους εκοφτε και τοσο αν σταματουσαν να τα βγαζουν για pc...μιας και την διαφορα την  καλυπτουν ΑΝΕΤΑ ακομη και βαζοντας τα παιχνίδια 40%-50% κατω στις κονσόλες..

:mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως αν και ασχολουμαι και με το pc gaming, δεν το προτιμω γιατι δεν μου αρεσει ο συνδιασμος ποντικι-πληκτρολογιο,προτιμω τα gamepads.

Δημοσ.

Εγω παντως αν και ασχολουμαι και με το pc gaming, δεν το προτιμω γιατι δεν μου αρεσει ο συνδιασμος ποντικι-πληκτρολογιο,προτιμω τα gamepads.

Σοβαρά μιλάς τώρα ή τρολλαρεις;

Μια χαρά παίζεις με χειριστήριο τα πάντα ουσιαστικά. Εγώ αυτή τη περίοδο παίζω με ασυρματο controller στη τηλεόραση το far cry 4 που είναι fps και θεωρητικά θέλει ποντίκι

Πάρε χειριστήριο δεκτή και αν έχεις ήδη 360 πάρε απλά δεκτή, σιγά το έξοδο

• Like 1
Δημοσ.

το farmville και οι φυλετικες μαχες δεν ειναι pc gaming λυπαμαι

• Like 3
Δημοσ.
Σοβαρά μιλάς τώρα ή τρολλαρεις;

Μια χαρά παίζεις με χειριστήριο τα πάντα ουσιαστικά. Εγώ αυτή τη περίοδο παίζω με ασυρματο controller στη τηλεόραση το far cry 4 που είναι fps και θεωρητικά θέλει ποντίκι

Πάρε χειριστήριο δεκτή και αν έχεις ήδη 360 πάρε απλά δεκτή, σιγά το έξοδο

Θεε μου, αυτο καταλαβες? Σε ποια γλωσσα το διαβασες? Αντε να το πιο απλα: μου αρεσει περισσοτερο το controller, κατανοητο? Ημαρτον δηλαδη..

Δημοσ.

Θεε μου, αυτο καταλαβες? Σε ποια γλωσσα το διαβασες? Αντε να το πιο απλα: μου αρεσει περισσοτερο το controller, κατανοητο? Ημαρτον δηλαδη..

Εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις;

Τι σχέση έχει το pc με το τι χειρισμό προτιμάς αφού μπορείς να έχεις ο,τι θες

Εκτός αν όντως μιλάς για farmville που λέει ο vettel πιο πάνω

• Like 2
Δημοσ.

ΤΙ σε εμποδίζει να έχεις όποιο controller θες στο PC? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...