Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα αγοράσω ps4 για τα επόμενα uncharted και φυσικά για τα exlcusives του,το uncharted 4 φαίνεται κορυφαίο όπως και τα προηγούμενα της σειράς,δώσε πόνο ρε Naughty Drake :P

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειπες την φραση "κλειδι"...

-Μέχρι στιγμής-

Γιατι λογικα θυμάσαι πως PS2 και PS3 στις αρχες τους (πρωτο χρονο χονδρικα) δεν εντυπωσιαζαν με τους τιτλους τους.

Μα γι'αυτό το είπα, ότι για την ώρα δε χρειάζεται κανείς να μεταβεί στην επόμενη κονσόλα, ένα infamous έχει να επιδείξει σε σχέση με την προηγούμενη και για την ώρα νομίζω ότι μόνο το uncharted 4 και το Κigdom Hearts 3 αναμένονται από παιχνίδια που μπορεί και ν'αξίζει να δώσεις τα χρήματα της κονσόλας, μετά από 1-1,5 χρόνο νομίζω θα μπορούμε να συζητάμε πιο σοβαρά...

Δημοσ.

Ρε παιδια μην ακουω υπερβολες του τυπου μονο ενα in famous exει το ps4 the order witcher 3 Bloodbourne to νεο batman και ποσα αλλα games δηλαδη ημαρτον υπερβολες ολικης

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια μην ακουω υπερβολες του τυπου μονο ενα in famous exει το ps4 the order witcher 3 Bloodbourne to νεο batman και ποσα αλλα games δηλαδη ημαρτον υπερβολες ολικης

υπερβολές ολικής άλεσης χχαχαχαχα

• Like 5
Δημοσ.

Εχουν βγει αυτα τα παιχνιδια και δεν το ξερω???Μιλας για παιχνιδια που θα βγουν και επισης τα περισσοτερα απο αυτα ειναι Multiplattform και οχι Exclusives οπως αναφερει παραπανω για τα περι Infamous. Μην γραφουμε οτι να ναι...

Χαιρεσαι που αγορασες wii u α εσυ πρεπει να μπεις σε ειδικο μουσειο

Ενω εσυ με τετοια σχολια εισαι καλυτερος....

• Like 1
Δημοσ.

Μα γι'αυτό το είπα, ότι για την ώρα δε χρειάζεται κανείς να μεταβεί στην επόμενη κονσόλα, ένα infamous έχει να επιδείξει σε σχέση με την προηγούμενη και για την ώρα νομίζω ότι μόνο το uncharted 4 και το Κigdom Hearts 3 αναμένονται από παιχνίδια που μπορεί και ν'αξίζει να δώσεις τα χρήματα της κονσόλας, μετά από 1-1,5 χρόνο νομίζω θα μπορούμε να συζητάμε πιο σοβαρά...

Nαι, ξεχασα το ΚΗ3 στο "wishlist" μου προηγουμενως!

Συμφωνω, σε ενα χρονο και λιγο παραπανω ισως, θα αξιζει η μεταβαση απο PS3 σε PS4.

Η τιμη θα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, οι ΑΑΑ τιτλοι θα αφθονούν και λογικα θα υπαρχει και νεο updated slim μοντελο.   

Δημοσ.

Ετσι οπως τα λες ειναι γιατι καποιοι αλλοι βιαστηκαν απο τον ενθουσιασμο τους να αγορασουν κονσολα και τωρα το ξανασκεφτονται :P

Καλο ειναι να ξυπνησουν στην microsoft γιατι ειδα τα bloodbourne και the order και θα το πουλησω το one.....

Παντως γραφικα τρομερα εχουν μονο τα the order και bloodbourne ειδικα το the order βγαινει και witcher 3 τι να πρωτοαγορασεις λεφτα να χεις ....

Αν δεν εχεις λεφτα απλα δεν αγοραζεις Ps4 ή XboxOne, εκτως αν εισαι τσαμπατζης και αγοραζεις κονσολα για να την βγαζεις μονο με ενοικιασεις απο τα Seven :P

Δημοσ.

Για το blackbourne μπορεί να έχεις δίκιο για ορισμένες κατηγορίες παικτών, εμένα δε μου αρέσουν τα παιχνίδια στιλ dark souls.

Τα witcher και batman τα παίζεις ακόμα καλύτερα και στο pc σου, οπότε δεν αποτελούν λόγο αγοράς κονσόλας.

Όσο για το order, καλό παιχνίδι δείχνει αλλά fps χωρίς ποντίκι χάνει πάρα πολύ...

Δημοσ.

Οποτε το pc ειναι και μια οικονομικη λυση ισως

Ετσι οπως τα λες ειναι γιατι καποιοι αλλοι βιαστηκαν απο τον ενθουσιασμο τους να αγορασουν κονσολα και τωρα το ξανασκεφτονται :P

Αν δεν εχεις λεφτα απλα δεν αγοραζεις Ps4 ή XboxOne, εκτως αν εισαι τσαμπατζης και αγοραζεις κονσολα για να την βγαζεις μονο με ενοικιασεις απο τα Seven :P

. Πιστεψε με εχω δωσει πολλα 69.99 ως τωρα ....
Δημοσ.

Εχουν βγει αυτα τα παιχνιδια και δεν το ξερω???Μιλας για παιχνιδια που θα βγουν και επισης τα περισσοτερα απο αυτα ειναι Multiplattform και οχι Exclusives οπως αναφερει παραπανω για τα περι Infamous. Μην γραφουμε οτι να ναι...

Ενω εσυ με τετοια σχολια εισαι καλυτερος....

bloodborne και το the order ειναι exclusive ps4.

το πρωτο βγενει 25 μαρτη και το αλλο το φεβρουαριο.που τα ειδες τα περισσοτερα multiplatform?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...