Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55H6400 3D Smart TV - 834.9 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

panasonic as640 εχει va οπως η h6400.Η samsung ειναι καλυτερη για gaming(χαμηλοτερο input lag) και καλυτερο smart remote/smart λειτουργιες.Στα υπολοιπα ειναι ιδιες οπως και στο 3d.

• Moderators
Δημοσ.

Διαθεσιμη την βλεπω τωρα εγω, αλλα με αλλη τιμη κοντα στο χιλιαρικο. Ο,τι να 'ναι! Ενας τροπος να μην μετανιωσουν  και να "αγχωθουν" μην χασουν το κελεπουρι τιμης οσοι εριξαν παραγγελια; :P (αν εριξε κανεις, λεμε τωρα)

Δημοσ.

Διαθεσιμη την βλεπω τωρα εγω, αλλα με αλλη τιμη κοντα στο χιλιαρικο. Ο,τι να 'ναι! Ενας τροπος να μην μετανιωσουν  και να "αγχωθουν" μην χασουν το κελεπουρι τιμης οσοι εριξαν παραγγελια; :P (αν εριξε κανεις, λεμε τωρα)

Τελικά μου φαίνεται απατεωνιά του e-shop γιατί στο Crazy Sundays έβγαζε ότι θα γίνει παραλαβή από της 10/12/2014, εν συνεχεία την Κυριακή απόγευμα έλεγε ότι εξαντλήθηκε και σήμερα τη βγάζει ως άμεσα διαθέσιμη. Κατά την άποψη σου από που μπορούμε να αγοράζουμε τηλεοράσεις; Στο εξωτερικό που αναφέρεις τα μεταφορικά ανεβάζουν πολύ το κόστος.

• Moderators
Δημοσ.

Κατά την άποψη σου από που μπορούμε να αγοράζουμε τηλεοράσεις;

Από οποιοδήποτε μαγαζι με επισημη εγγυηση αντιπροσωπιας και οπωσδηποτε σε τιμη που δεν θα είναι υψηλοτερη από τις τιμες του προιοντος στις άλλες Ευρωπαϊκες χωρες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερη δεν είναι η 4k που έβαλε ο stefgti με 938 euro 

http://www.skroutz.gr/s/4847063/Samsung-UE55HU6900.html?keyphrase=55hu6900

Τι συγκρίνουμε ρε παιδιά τώρα?? Αυτή δεν έχει 3D.. Αν βάλεις 3d ΚΑΙ 4k , παν στα 1300€+ .. Μοναδική εξαίρεση μια Thomson που βλέπω που προσπαθώ να δω τώρα γιατί είναι κοντά 1100€..

Τελικά μου φαίνεται απατεωνιά του e-shop γιατί στο Crazy Sundays έβγαζε ότι θα γίνει παραλαβή από της 10/12/2014, εν συνεχεία την Κυριακή απόγευμα έλεγε ότι εξαντλήθηκε και σήμερα τη βγάζει ως άμεσα διαθέσιμη. Κατά την άποψη σου από που μπορούμε να αγοράζουμε τηλεοράσεις; Στο εξωτερικό που αναφέρεις τα μεταφορικά ανεβάζουν πολύ το κόστος.

Όχι απαραίτητα. Καταρχάς την κυριακή το πρωί (γίατί έτυχε να το δω ΠΟΛΥ πρωί) ήταν διαθέσιμη κανονικά.. Οπότε είναι μια λογική πορεία το να "κλειστούν" αρκετές από παραγγελίες, να βάλει αρχικά ότι αργότερα θα έχουν ξανά (έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν, αν φύγει μια "φουρνιά" γρήγορα να βγάζουν ότι θα ξαναφέρουν σε λίγες μέρες), στη συνέχεια "εξαντλημένη" τελείως, για να σταματήσουν οι παραγγελίες, σήμερα βγήκε "άμεσα διαθέσιμη" στην ΙΔΙΑ τιμή με χθες για μισή-μία ώρα, εξαφανίστηκε μπαμ-μπαμ και μετά την ξαναβγάλαν σε μεγαλύτερη τιμή, με τη (λογική) σκέψη "μάλλον το παραβάλαμε χαμηλά, και λίγο παραπάνω να τη βάλουμε πάλι θα πουλήσουμε!"  (ή έστω ως κράχτη που την είχαν την έκανε τη δουλειά της και δε χρειάστηκε να μείνει άλλο τόσο χαμηλά και να χάνουν κέρδος). Όλα αυτά (για να μην παρεξηγηθώ) δεν τα λέω με "από μέσα πληροφορία", αλλά ξέρω το πως περίπου γίνονται αυτές οι δουλειές..

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να μάθω αν άξιζε να δώσει κάποιος 100euro παραπάνω για μια 4κ από μια 3D smart TV (είμαι αρχάριος σε θέμα TV so don't bite :P)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά , κι εγώ δεν είμαι ειδήμων στο θέμα, απλά εδώ και 3 μήνες έφαγα ένα κόλλημα να πάρω μια νέα tv, οπότε από τότε σκέφτομαι το 4k vs 3D, μια και φράγκα και για τα δύο δε βλέπω.. Αν πας για ένα από τα 2 πάντως, είναι θέμα προσωπικής επιλογής καθαρά τι θες.

Αν πεις π.χ. ότι "σπίτι δε θα βλέπω 3d γιατί πάω σινεμά, ή ΑΝ δω θέλω να είναι ΠΟΛΥ καλό αλλιώς καθόλου" , τότε.. πας για 4k!

Αν πεις ότι "θέλω να χαζεύω και 3d όποτε μου έρθει , ας ειναι και μέτριο, απλά για το χαβαλέ ή αν έρθει παρέα ή όποτε μου τη δώσει" τότε παίρνεις 3d κι αφήνεις το 4k. Αν είσαι τυχερός κι έχεις χρήματα, δίνεις 1500€ κι έχεις και τα δύο, κι αν έχεις και 2.000€ παίρνεις και ακόμη καλύτερο 3d :)

Δημοσ.

Και εγώ έλεγα να πάρω και για αυτό τον λόγο ρώτησα μιας και το budget είναι μέχρι 900euro αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι και 4k αν πάρω δεν έχω πως να το αξιοποιήσω γιατί κανάλια με τέτοια ανάλυση δεν έχει και κάπου είδα ότι μια 4k ταινια είναι 160gb δεν ξέρω αν ισχύει αν από την άλλη ισχύει δεν νομίζω να την κατέβαζα τόσο μεγάλο αρχείο απλά για να την δω μια φορά μόνο αλλά από την άλλη η 3D Smart TV μου κάθεται ποιο ωραία :P (ταπεινή μου άποψη πάντα)

Sent from my RM-892_eu_finland_202

Δημοσ.

Συγνώμη, τι content υπάρχει για 4Κ ??? Να αγοράσω τώρα μία 4Κ για να έχω σε 4-5 χρόνια που "ΘΑ" υπάρχει ???

Πόσο θα κάνει τότε μια καλή τηλεόραση, και με τι features;

Ετσι την πάτησα και εγώ πριν χρόνια με το 3D, την πήρα "για να έχω", και ζήτημα είναι αν έχω δει 2-3 ταινίες σε 4 χρόνια... (και μόνο το Gravity στο σινεμά). Εκτός και αν κάποιος έχει βίτσιο με το 3D, δεν αξίζει ούτε αυτό για τον μέσο καταναλωτή.

ΥΓ: Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μια τηλεόραση (και όχι μόνο) "πεθαίνει" αφού μπει σε προσφορά. Ποιος στη συνέχεια θα δώσει πχ 979+ σήμερα για να πάρει αυτό που χτες ήταν 839; Μόνο αν καίγεται για κάτι, αλλιώς νιώθει κορόϊδο, ως εκ τούτου καταλαβαίνω το price match που κάνουν τα άλλα καταστήματα όταν έχουν stock.

Δημοσ.

Συγνώμη, τι content υπάρχει για 4Κ ??? Να αγοράσω τώρα μία 4Κ για να έχω σε 4-5 χρόνια που "ΘΑ" υπάρχει ???

Πιστεύω ότι οι 4κ θα έρθουν πολύ πιο σύντομα, σε 1-2 χρόνια θα υπάρχουν αρκετές.

Για 100-150 ευρώ παραπάνω αξίζει πιστεύω να πάρει κάποιος 4k. Για διαφορά πάνω από 200 ευρώ δεν πιστεύω ότι αξίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...