Panagiotis Mak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 iPad air ή iPad Air 2 ποιο να παρω???
xtraktor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 iPad air ή iPad Air 2 ποιο να παρω??? αν έχεις το 1ο μείνε εκει αν δεν έχεις κανεναν πάρε το 2ο!
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αν έχεις το 1ο μείνε εκει αν δεν έχεις κανεναν πάρε το 2ο! Για να ρωταει ποιο απο τα 2 να αγορασει μαλλον δεν θα εχει κανενα απο τα δυο
john1987 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά είμαι κι εγώ σε δίλημμα όσον αφορά την αγορά ipad air 2 16 GB ή ipad air 32 GB.Σκέφτομαι να χτυπήσω το ipad air 32 GB λόγω χωρητικότητας - μου έλεγε ένας φίλος (κάτοχος ipad air 16 GB) ότι στην αναβάθμιση των IOS ήθελε 7 GB μνήμης ελεύθερα οπότε αν το φορτώσεις λίγο δεν μπορεί να κάνεις update!Θεωρείτε σημαντικό το θέμα της μνήμης ?Υπάρχουν διαφορές σημαντικές μεταξύ ipad air 1 και 2?Προφανώς το δίλημμα τίθεται διότι στο ipad air 2 δεν υπάρχει έκδοση 32 GB και πάμε στα 64 GB με τιμή απλησίαστη.
disqualified Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Αν υπήρχε αν δεν κάνω λάθος θα ήταν στην τιμή που θα πλήρωνες τώρα το 64αρι, αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα